به گزارش میمتالز، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اخذ مالیات بر خودروهای لوکس را یکی از روشهای تامین منابع مالی دولت عنوان کرد.
سید جواد حسینی کیا با تاکید بر اینکه اقتصاد کشور نباید تنها متکی به فروش نفت باشد، اظهار داشت: ما باید به سمتی حرکت کنیم که اخذ مالیات جایگزین فروش نفت در اقتصاد کشور شود. ضمن اینکه نمیتوان مالیات را فقط از کارمندان دولت که حقوق ناچیزی دارند، دریافت کرد لذا افرادی که دارای تمکن مالی هستند باید مالیات بپردازند. در همین راستا این موضوع در کمیسیون صنایع مجلس مطرح و مقرر شد که از خودروهای با قیمت بیش از یک میلیارد تومان مالیات اخذ شود و مجلس نیز به آن رأی داده و به تصویب رسیده است.
وی با اشاره به اینکه میزان مالیات در نظر گرفته شده برای خودروهای لوکس عدد قابل توجهی نیست، افزود: دولت باید منابع مالی خود را از مکانهای متفاوتی تامین کند و اخذ مالیات یکی از روشهایی بوده که در کمیسیون تلفیق به آن رسیدگی شده و افرادی که خودرو لوکس میخواهند باید هزینه آن را نیز پرداخت کنند.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که مالیات بر خودروهای لوکس بر اساس چه منبع و مأخذی محاسبه میشود، گفت: وزارت اقتصاد و دارایی ساز و کاری را برای محاسبه آن پیش بینی خواهد کرد و قیمت خودرو در کارخانه و بازار نیز مشخص است.
حسینی کیا اظهار داشت: سیاست گذاری دولت باید به این سمت باشد که خودرو را از حالت سرمایهای به مصرفی تبدیل شود و یکی از راهکارها این است که عمر هر خودرو را ۱۰ سال در نظر گرفت و پس از پایان ۱۰ سال خودرو از رده خارج شده و به آهن قراضه تبدیل شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مالیات بر خودروهای لوکس موجب میشود هر فردی که میخواهد خودرو لوکس سوار شود بداند که باید هزینه آن را نیز پرداخت کند و در نهایت این اقدام منجر به کاهش قیمت خودرو خواهد شد.
منبع: خبرخودرو