تاریخ: ۰۷ آذر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۱:۱۱
بازدید: ۵۱۰
کد خبر: ۲۳۷۶۷۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

کتاب «معاملات سودآور با الگو‌های جدید بیل ویلیامز» به کتابخانه سازمان بورس رفت

کتاب «معاملات سودآور با الگو‌های جدید بیل ویلیامز» به کتابخانه سازمان بورس رفت
‌می‌متالز - امروزه دانش و سواد اقتصادی برای همه افراد جامعه بسیار مهم است. شما می‌توانید یک سرمایه‌گذار در بازار‌های مالی یا یک مدیر یا یک تاجر یا یک مغازه‌دار یا حتی یک خانه‌دار باشید؛ سواد اقتصادی به شما کمک می‌کند که تحلیل درستی از روند معاملات داشته باشید و بتوانید به درستی تصمیم‌گیری کنید. نیاز به دانش اقتصادی و انجام معاملات با تحلیل‌های علمی و درست بر هیج کس پوشیده نیست.

به گزارش می‌متالز، کتاب «معاملات سودآور با الگو‌های جدید بیل ویلیامز» نوشته محمد پورانی و محمدرضا پورانی، توسط انتشارات آراد کتاب در ۱۹۰ صفحه منتشر شده است. این کتاب به مبحث انجام معاملات سودآور بر اساس الگو‌های جدید بیل ویلیامز اشاره شده است. بررسی‌های به عمل آمده در معاملات ضررده حاکی از عملکرد غلط ذهن در مواجه با واقعیات بازار است و اینکه ذهن با پیش داوری‌های خود معمولاً در مسیر خطا حرکت می‌کند. اصلاح این روند نیاز به دانایی و تمرین در جهت کاهش خطا‌های ذهن دارد که این کتاب طی فصول مختلف بر اساس آخرین دستاورد‌های علوم نوروساینس و فیزیولوژی امکان آشنایی باساختار عملکرد ذهن را فراهم آورده است.
این کتاب اخیراً به مجموعه کتاب‌های کتابخانه سازمان بورس و اوراق بهادار افزوده شده است. این کتابخانه فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ با هدف اطلاع‌رسانی و ارائه خدمات به دانشجویان، اساتید، سرمایه گذاران و سایر علاقمندان آغاز کرد. سیر توسعه و تکمیل منابع طی سال‌های پس از آن در راستای تبدیل این کتابخانه به تخصصی‌ترین مرکز مورد مراجعه محققان و علاقمندان به بازار سرمایه تداوم یافت.
ماحصل این تلاش گردآوری بیش از ۶۰۵۵ عنوان کتاب انگلیسی (نسخه چاپی و الکترونیکی)، ۵۰۷۹ عنوان کتاب فارسی، ۲۶۵۳ عنوان پایان‌نامه فارسی و انگلیسی مرتبط با حوزه‌های بازار سرمایه، ۶۴ عنوان نشریه تخصصی و ۷۷۶۴ عنوان مقاله فارسی و انگلیسی در نرم‌افزار جامع کتابخانه شد، همچنین مجموعه نرم افزار‌های نور شامل ۸۱ مجموعه آثار نویسندگان برتر اسلام و ایران در دسترس محققان قرار گرفته است.
علاقه‌مندان جهت جستجو در منابع کتابخانه می‌توانند به سایت http://lib.seo.ir/faces/home.jspx مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۴۰۸۳۱۹۱ تماس بگیرند.
آدرس کتابخانه: خیابان حافظ پایین‌تر از خیابان جمهوری نبش خیابان هاتف ساختمان بورس طبقه ۴.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده