تاریخ: ۲۰ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۰۹:۵۰
بازدید: ۳۰۵
کد خبر: ۲۶۶۹۲۵
سرویس خبر : محیط زیست
با هدف بررسی وضعیت ایمنی کارگاه‌های پرخطر صورت گرفت:

بازدید مدیر کل کار مازندران از یک معدن زغال سنگ در شهرستان نور

‌می‌متالز - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با حضور در معدن زغال سنگ انارستان لاویج وضعیت ایمنی این معدن و فعالیت شرکت بهره بردار آن را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش می‌متالز، علی باقری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در حاشیه این بازدید و در گفتگو با کارفرما و کارگران این معدن طی سخنانی اظهار کرد: تدوین آیین نامه‌های ایمنی در کارگاه‌ها با هدف پیشگیری از حوادث منجر به صدمات جانی و خسارات مالی و ایمن سازی محیط کار می‌باشد که در همه کارگاه‌های مشمول ماده ۸۵ قانون کار باید رعایت گردد.

وی با اشاره به اینکه برای افزایش آگاهی ایمنی در کارگاه‌ها پیگیری‌های زیادی صورت گرفته، افزود: امروزه کسی نمی‌تواند بگوید که چیزی از ایمنی کار نمی‌داند، زیرا اطلاع رسانی و آموزش‌های گسترده‌ای در سالیان متمادی در این زمینه صورت گرفته است.

باقری خاطرنشان کرد: بازدید‌ها از کارگاه‌های پرخطر در سال‌های اخیر توسط بازرسان کار تشدید شده است و اعتقاد داریم موازین ایمنی باید به درستی در این کارگاه‌ها رعایت شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره بر سنتی بودن معادن استان تصریح کرد: شرایط ایمن در این معادن باید فراهم گردد و توصیه‌های بازرسان کار در این کارگاه‌ها باید اجرا شود.

وی افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزش ایمنی برای کلیه کارگران در اجرای آیین نامه آموزش ایمنی کارگران، کارفرمایان و کارآموزان، به کار گیری مسوول ایمنی و انعقاد قرارداد با پیمانکاران دارای صلاحیت در حوزه معدن از ضروریات است.

سمانه نوری رییس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این بازدید طی سخنانی گفت: تشدید بازرسی‌ها از کارگاه‌های پرخطر نشان از توجه ویژه به اهمیت موضوع صیانت از جان کارگران و کاهش حوادث ناشی از کار در این اداره کل دارد.

وی اجرای آیین نامه‌های ایمنی در کارگاه‌های سطح استان را ضروری دانست و افزود: رعایت قانون کار و آیین‌نامه‌های حفاظتی و بهداشتی علی‌الخصوص آیین نامه ایمنی معادن بسیار ضروری است.

رییس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تأکید بر اینکه کوچکترین سهل‌انگاری در معدن می‌تواند منجر به وقوع حوادث جبران ناپذیر شود، خاطر نشان کرد: مهم‌ترین عوامل سبب‌ساز رخداد‌های منجر به آسیب‌های شغلی در معادن خفگی ناشی از گازگرفتگی و ریزش سقف کارگاه به دلیل عدم پایداری می‌باشد.

نوری توجه به وضعیت استحکام بندی، لق‌گیری و انجام گازسنجی مستمر با دستگاه‌های کالیبره و به روز را از موارد مهم پیشگیرانه عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری کار ایران (ایلنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده