به گزارش میمتالز، پرهام رضایی پیش از ظهر امروز در دومین گردهمایی مشترک مسوولان و دبیران اجرایی دفاتر بسیج تجار و فعالان اقتصادی اتاقهای بازرگانی کشور که به میزبانی اتاق البرز برگزار شد اظهار داشت: ظرفیت بسیار بالایی در اتاقهای بازرگانی با ایجاد دفاتر بسیج تجار و فعالان اقتصادی ایجاد شده است و این دفاتر با توجه به ارتباطات حاکمیتی خود میتوانند مشکلات این حوزه را پیگیری کنند.
وی در تبیین نقش صحیح دفاتر بسیج تجار و فعالان اقتصادی در اتاقهای بازرگانی افزود: در هر استانی نسبت به ظرفیت آن منطقه دستورات جلساتی در قالب سلسله نشستهای دفتر بسیج انجام میشود و پیگیریها در خصوص مباحث جلسات قبلی نیز باید در دستور کار باشد تا به هنگام برگزاری نشستهای مرجع تصمیم گیری در اتاقهای بازرگانی از جمله جلسات هیات رئیسه و هیات نمایندگان مباحث صورت گرفته برای آنها نیز تشریح شده و پیگیری شود.
رئیس اتاق بازرگانی البرز با اشاره به ظرفیتهای این استان در دو حوزه گردشگری و کشاورزی عنوان کرد: نزدیک به ۴ هزار واحد صنعتی در البرز فعالیت دارند و شهرک صنعتی اشتهارد با حدود ۲ هزار واحد صنعتی به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه در این استان قرار دارد.
وی با اشاره به وجود ۱۶۰ برند ملی در البرز گفت: میز صنعت ماکارونی، سبزی و صیفی نیز در البرز فعال است و دستیابی رقمهای قابل توجهی از جمله صادرات ۲۰ هزار کانتینر محصولات کشاورزی در سال گذشته از جمله ظرفیتهای این استان است.
رضایی با بیان اینکه در بنادر حوزه خلیج فارس حجم بالایی از صادرات سبزی و صیفی کشور از آن البرز است، گفت: این استان در حوزه تولید و صادرات محصولات صنایع غذایی، دارویی، قطعه سازی و کشاورزی نیز توانمندیهای زیادی دارد.
وی عنوان کرد: گردهماییهای مشترک دفاتر بسیج تجار و فعالان اقتصادی اتاقهای بازرگانی کشور با مرور زمان نتایج بهتری در حوزه رفع مشکلات بخشهای تولیدی و صنعتی کسب میکند.
رئیس اتاق بازرگانی البرز عنوان کرد: که این مجموعه نیز در کنار دیگر اتاقهای بازرگانی کشور از ظرفیتهایی که دارد برای تعامل سازنده با دفاتر بسیج تجار استفاده خواهد کرد.
رئیس بسیج تجار و فعالان اقتصادی استان البرز نیز در این نشست با بیان اینکه ظرفیتهای بسیج برای رفع موانع در تولید نیازمند توجه و به کارگیری است، گفت: بیش از ۷۵ درصد از مشکلات تولید منشا داخلی دارد.
یداله مالمیر اظهار داشت: اقتصادالبرز با توجه به توانمندیهای این منطقه جغرافیایی بر سه محور صنعت، گردشگری و کشاورزی پایه ریزی شده است و در این استان سرمایه گذاریهای بیشمار و کلانی میتواند پایه ریزی کرد.
وی با اشاره به اینکه البرز شاهراه اتصال شمال به جنوب و شرق به غرب کشور است، گفت: به دلیل نزدیکی البرز به پایتخت، ارتباط سایر استانها با تهران از طریق این منطقه جغرافیایی بهتر و راحتتر انجام میشود.
مسوول دفتر بسیج تجار و فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی البرز در ادامه یکی از مهترین ظرفیتهای اقتصادی این استان را منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام برشمرد و تصریح کرد: از مبدا این فرودگاه پروازهای کارگو زیادی صورت میگیرد و نقش مهمی در شکوفایی اقتصادی استان دارد، البته هنوز ظرفیتهای بیشماری در بهره برداری از پتانسیلهای این منطقه اقتصادی و فرودگاهی مغفول مانده است.
وی با تاکید بر اهمیت برگزاری گردهمایی مشترک مسوولان و دبیران دفاتر بسیج تجار و فعالان اقتصادی اتاقهای بازرگانی کشور که البرز میزبانی دومین نشست در این زمینه را عهده دار شد، تصریح کرد: امنیت اجتماعی وابسته به امنیت اقتصادی است و برعکس آن نیز اهمیت بالایی دارد.
مالمیر با این توضیح که برای بهبود امنیت اجتماعی باید وضعیت اقتصادی نسبت به موقعیت کنونی ارتقا یابد گفت: از جمله موارد مهم در بحث امنیت اجتماعی کمک به رفع معضل بیکاری، اشتغال و هرگونه ناهنجاری در این حوزه است که لازمه حل آن رسیدگی به امنیت اقتصادی موجود است.
وی با بیان اینکه در دوران هشت ساله دفاع مقدس در جبهه نبرد با دشمن بسیج به خوبی انجام وظیفه کرده است، تصریح کرد: امروز این رسالت را بسیج در جبهه اقتصادی و به منظور کمک به فعالان اقتصادی به عنوان سنگربان اصلی این حوزه عهده دار است و باید به عنوان خط شکن عمل کرده و در کنار آن عهده دار یک مسوولیت لجستیکی است.
مسوول دفتر تخصصی بسیج تجار و فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی البرز با بیان اهمیت حضور این نهاد مسوولیت پذیر به عنوان خط شکن در حوزه اقتصادی، عنوان کرد: باید با تلاش بسیج برای رفع موانع پیش روی تولیدکنندگان و صنعتگران به عنوان سربازان جبهه اقتصادی اقدامات لازم صورت گیرد و راه فعالیت آنها باز شود.
وی ادامه داد: در بحث لجستیک خواسته یا ناخواسته مشکلات زیادی در بحث تامین مواد اولیه یا ماشین آلات خط تولید و زیرساختهای خدماتی برای بخش تولید و صنعت ایجاد شده است که متاسفانه حدود ۷۵ درصد این موانع داخلی است، به همین دلیل نیاز است که بسیج در این حوزه نیز ورود کرده و در تامین مواد اولیه و دیگر مایحتاج تولید کشور به منظور توانمندسازی داخلی و رونق اقتصادی کمک کند.
منبع: خبرگزاری تسنیم