تاریخ: ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۰۴
بازدید: ۱۴۳
کد خبر: ۲۶۸۹۳۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

افزایش معاملات آتی سنگ آهن در پی افت ذخایر فولاد چین

افزایش معاملات آتی سنگ آهن در پی افت ذخایر فولاد چین
‌می‌متالز - به گزارش منابع خبری، کاهش ذخایر فولاد چین موجب تقویت امید معامله گران برای بهبود تقاضا شد به طوری که معاملات آتی سنگ آهن در روز جمعه با افزایش همراه بود.

معاملات آتی سنگ آهن

به گزارش می‌متالز، در سنگاپور، ماده اولیه فولادسازی به بالای ۱۰۰ دلار بازگشت و در مسیر افزایش هفتگی قرار گرفت و در واقع اقدام VALE۳.SA معدنچی برزیلی واله برای کاهش پیش بینی تولید سنگ آهن در سال ۲۰۲۲، تقویت بیشتری را برای بازار به همراه داشت.

در همین حال، پرمعامله‌ترین قرارداد سنگ آهن برای تحویل در سپتامبر در بورس کالای دالیان چین با ۳.۶ درصد افزایش به ۶۸۱ یوان (۱۰۰.۶۸ دلار) در هر تن رسید و نهایتا با همین قیمت به معاملات روزانه خود پایان داد.

داده‌های بازار نشان می‌دهد، قیمت بسته شدن معاملات در روز پنجشنبه ۶۵۷.۵۰ یوان ارزیابی شد که ضعیف‌ترین آن از ۲۹ دسامبر بود، در حالی که قرارداد ماه آگوست سنگ آهن در بورس سنگاپور تا ساعت ۰۷:۰۴ به وقت ساعت جهانی با ۳.۵ درصد افزایش به ۱۰۱.۳۵ دلار در هر تن رسید.

کاهش موجودی محصولات فولادی چین

بر اساس داده‌های منتشر شده، موجودی میلگرد، مفتول، کویل نورد گرم، کویل نورد سرد و ورق متوسط ۱۸۴ کارخانه فولاد چینی با سرعت ۶.۸ درصد در هفته کاهش یافت و طی ۱۴ تا ۲۰ ژوئیه به پایین‌ترین حد خود در ۶ ماه گذشته یعنی ۵.۷ میلیون تن رسید.

به گزارش منابع خبری، محصولات فولادی که توسط معامله گران نگهداری می‌شد برای پنجمین هفته متوالی کاهش یافت و به کمترین میزان در ۲ ماه گذشته یعنی ۲۱.۷ میلیون تن در ۲۱ جولای رسید که ۸۱۸۶۰۰ تن یا ۳.۶ درصد در هفته کاهش یافت.

نگاهی کوتاه بر عرضه و تقاضا برای سنگ آهن

تحلیلگران Sinosteel Futures در یادداشتی با استناد به گزارش موجودی مای استیل و آخرین راهنمای خروجی واله می‌گویند:

«در شرایط کنونی بازار انتظار می‌رود تقاضا برای سنگ آهن تا حدی بهبود یابد چرا که سایر مواد تشکیل دهنده فولاد نیز پس از فروش دو روزه دوباره رشد کردند».

در همین حال، قیمت زغال سنگ کک دالیان حدود ۲.۱ درصد و کک حدود ۲.۷ درصد در بازار افزایش یافت و میلگرد فولادی ساختمانی نیز در بورس آتی شانگ‌های با افزایش ۱.۴ درصدی همراه بود، در حالی که کویل نورد گرم رشد ۰.۷ درصدی و فولاد ضد زنگ کاهش ۱.۶ درصدی را تجربه کرد.

به گفته تحلیلگران، با توجه به چشم انداز کلی تقاضای فولاد در چین، بزرگترین تولید کننده فولاد جهان، که همچنان تحت تاثیر قرنطینه‌های کووید – ۱۹ و مشکلات در بخش املاک قرار دارد، انتظار می‌رود بازار سنگ آهن در میان مدت تحت فشار باقی بماند.

منبع: آرتان پرس

عناوین برگزیده