تاریخ: ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۱۶
بازدید: ۲۷۵
کد خبر: ۲۷۲۸۷۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان خراسان شمالی تاکید کرد:

لزوم انجام مطالعات در بخش‌های شمالی خراسان شمالی برای شناسایی ظرفیت‌های معدنی

لزوم انجام مطالعات در بخش‌های شمالی خراسان شمالی برای شناسایی ظرفیت‌های معدنی
‌می‌متالز - رئیس سازمان نظام مهندسی معدن خراسان شمالی بر لزوم انجام مطالعات بر بخش‌های شمالی این استان جهت شناسایی مناطق امید بخش مواد معدنی تاکید کرد.

به گزارش می‌متالز، سجادی اظهار کرد: به نظر می‌رسد در شهرستان راز و جرگلان یا بخش‌های مرزی شهرستان شیروان دارای مواد معدنی باریت باشد، اما برای اطمینان از اینکه این مناطق دارای این پتانسیل باشد باید مطالعات اولیه بر روی آن صورت گیرد.

وی گفت: در واقع در مکان‌هایی که مواد معدنی باریت وجود داشته باشد می‌توان مواد معدنی سرب را نیز پیدا کرد.

سجادی با اشاره به اینکه تاکنون در دو پهنه فعالیت‌های مطالعاتی جهت شناسایی مناطق امید بخش انجام شده است، افزود: این پهنه‌ها در بخش‌های مرکزی و جنوب استان قرار دارند.

وی ادامه داد: مطالعات اولیه انجام شده در پهنه جنوبی توسط سازمان زمین شناسی و پهنه مرکزی نیز توسط ایمیدرو صورت گرفته است.

این مسوول بیان کرد: طی مطالعات اولیه صورت گرفته در پهنه جنوبی استان از ۱۶ محدوده امید بخش در پهنه مرکزی نیز ۹ پهنه امید بخش شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بعد از مطالعات اولیه صورت گرفته باید مطالعات عمومی را انجام داد که در صورت مشاهده ظرفیت خوبی از مواد معدنی، امر اکتشاف انجام شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن خراسان شمالی تاکید کرد: باید ایمیدرو و سازمان زمین شناسی برای انجام فاز‌های بعدی مطالعاتی خود به کار سرعت ببخشند چراکه انجام مطالعات اولیه از سوی آن‌ها در این استان طی مدت زمان طولانی انجام شد.

گفتنی است ۲۵۴ معدن در استان ثبت شده که ۱۲۰ فقره معدن از این تعداد فعال و مابقی غیرفعال است.

میزان ذخیره قطعی معادن خراسان شمالی یک میلیارد و ۵۸ میلیون تن و میزان ذخیره استخراج اسمی معادن ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن است؛ که سالانه ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تن ماده معدنی از معادن خراسان شمالی استخراج می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده