تاریخ: ۰۲ آذر ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۰:۲۵
بازدید: ۲۲۴
کد خبر: ۲۸۱۸۳۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
طراح، نویسنده و کارگردان انیمیشن:

نگاه معدنی به ادب و فرهنگ جهش بزرگی را رقم می‌زند

نگاه معدنی به ادب و فرهنگ جهش بزرگی را رقم می‌زند
‌می‌متالز - سید مصطفی حسینی گفت: صنایع مس که دخایر این مملکت را استخراج می‌کند و آن را تبدیل به فرصت می‌کند، می‌توانند به عنوان بازوان فرهنگ خدمت کنند، و باید در کشور کارخانه‌های فرهنگی داشته باشیم که منابع فرهنگی ما را تبدیل به محصولات قابل ارائه کنند که این هم برای کشور خودمان و هم برای دنیا صادرات و ارز اوری و اشتغال دارد.

به گزارش می‌متالز، سید مصطفی حسینی طراح، نویسنده و کارگردان انیمیشن که برای اولین بار داور چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج بود در گفتگو با راه آرمان گفت: شرکت در رویداد بسیار اتفاق خوبی است، فارغ ازحضوری که داشتیم وقتی انرژی و توان جوانان امروز را می‌بینیم در می‌یابم که چه سرمایه‌های انسانی جدی برای رشد صنعت انیمیشن و سینما در مملکت داریم.

وی ادامه داد: در رویداد‌هایی که به صورت فشرده برگزار می‌شوند، مشهود است؛ جوانان علاقه‌مند با انگیزه‌ای که در این فرصت کوتاه می‌توانند، تولید محتوا و اثر داشته باشند، اگر مقداری فضا آماده‌تر و محیط روان‌تر باشد، بی شک کار‌های بهتری هم می‌توانند تولید کنند.

حسینی تاکید کرد: در رویداد تولید محتوای بسیج شاهد بودیم که انرژی و پتانسیل حبس شده زیادی در کشور وجود دارد و در یک فرصت ۴۸ ساعته تیم‌های شرکت کننده، کار‌های قابل تماشا و کار قابل ارائه را تولید می‌کنند که خیلی خوب و امید بخش است امیدواریم که زمینه برگزاری دوره‌هایی در این سبک تداوم داشته باشد.

وی از واحد صنعتی مس سرچشمه کرمان نیز تقدیر کرد و گفت: باید به دوستان صنعتی مس که گام رشد هنرانیمیشن را برداشته اند تبریک گفت؛ و امیدواریم که این حرکت آن‌ها تبدیل به یک الگوی خوب برای دیگر صنایع شود، پیشنهاد من این است، صنایعی که ظرفیت دارند، حتما یک ورود این چنینی داشته باشند و یک نگاه کلان به مقوله فرهنگ داشته باشند، و این نگاه به عنوان یک امر جانبی نباید جایگاه پیدا کند.

تهیه کننده انیمیشن اذعان کرد: صنایع مس که دخایر این مملکت را استخراج می‌کند و آن را تبدیل به فرصت می‌کند، می‌توانند به عنوان بازوان فرهنگ خدمت کنند، و باید در کشور کارخانه‌های فرهنگی داشته باشیم که منابع فرهنگی ما را تبدیل به محصولات قابل ارائه کنند که این هم برای کشور خودمان و هم برای دنیا صادرات و ارز اوری و اشتغال دارد.

حسینی ادامه داد: انتقال فرهنگ دارد و روحیه اعتماد به نفس دارد و ما نیاز داریم کارخانه جات فرهنگی داشته اگر مسوولان چنین نکاهی داشته باشند.

داور رویداد تولید محتوای بسیج تاکید کرد: اگر ما بتوانیم به فرهنگ و ادب این مملکت هم به جشم معدن نگاه کنیم و به سراغ استخراج آن برویم، در حالی که فرق آن با صنایع معدنی این است که موارد فرهنگی غنای بپیشتری دارند و دنیا تشنه این نوع محتوای جدید است، این استارت که از این فضا شروع شده اگر به سمت و سوی فرهنگ هم برود و نظیر مس سرچشمه در زمینه فرهنگی کار شود بی شک کشور جهش بزرگی خواهد کرد.

وی ادامه داد: بچه‌های کرمان یکی از خوب‌های ایران هستند وحجم زیادی از انیمیشن‌ها را با کیفیت خوب تولید کرده است و کار‌های که در سطح کشوری دیده شده اند و بعضا به اسم جا‌های دیگر ثبت شده اند، ولی بچه‌های کرمان حضور داشتند کرمان پتانسیل خوبی برای تولید انیمیشن دارد و نگاه قطبی هم به این صنعت جایگاهی ندارد.

حسینی در پایان خاطر نشان کرد: فرق تولیدات فرهنگی با مس در این است که تولیدات فرهنگی قابلیت توزیع جغرافیایی دارند و می‌توانند باعث ایجاد اشتغال و رشد در زمینه اقتصادی و فرهنگی باعث پیشرفت شوند، اگر صنایع مس این را ادامه دهد یکی از قطب‌های جدی‌تر است که می‌تواند یکی از بهترین‌های انیمیشن ایران باشد و می‌تواند یک سرشاخه برای دیگر استان‌ها باشد و نگاه به مقوله فرهنگ جدی‌تر شود که با این نگاه موانع رفع می‌شود.

منبع: شبکه اطلاع رسانی راه دانا

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده