تاریخ: ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۴۱
بازدید: ۱۴۹
کد خبر: ۳۰۳۹۰۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
دادستان دیوان محاسبات کشور در برنامه صف اول خبر داد:

وصول ۱۵ هزار میلیارد تومان حقوق معادن/ پیشگیری از وقوع تخلف برای دیوان محاسبات مهم است/ تلاش می‌کنیم در کمترین زمان پرونده‌ها پیگیری و رسیدگی شود

‌می‌متالز - دادستان دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه در دیوان محاسبات ما به دنبال رشد پرونده‌ها نیستیم، گفت: پیشگیری از تخلفات مهم است و همواره به دنبال این هستیم که تخلف صورت نگیرد.

به گزارش می‌متالز، علی کامیار با حضور در برنامه تلویزیونی "صف اول" که به صورت زنده با موضوع عملکرد دادسرای دیوان محاسبات در رسیدگی و نظارت بر حساب‌های دولتی از شبکه خبر روی آنتن تلویزیون رفت، با بیان اینکه یکی از برنامه‌های اصلی ما پیشگیری از وقوع تخلف است تاکید کرد: بر این باوریم قبل ازاینکه ترک فعل و یا تخلفاتی صورت گیرد باید آموزش و تذکر لازم به دستگاه‌های اجرایی و متولیان آن داده شود.

کامیار تصریح کرد: ما به دنبال رشد پرونده‌ها نیستیم بلکه در دیوان محاسبات و دادسرای آن پیشگیری از تخلفات مهم بوده و دنبال این هستیم که تخلف انجام نگیرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات ما برای پیشگیری از تخلف این است که روند قانونگذاری و اجرای آن را اصلاح کنیم چرا که اگر قانون به درستی اجرایی شود در عمل نیز شاهد کاهش تخلفات خواهیم بود.

دادستان دیوان محاسبات گفت: امروز دیوان محاسبات در بخش‌های مختلف و با پیشگیری از ترک فعل‌هایی که اتفاق می‌افتاد به دستاورد‌های بزرگی رسیده است، به طور مثال در وصول حقوق دولتی معادن موفق شدیم نسبت به وصول ۱۵ هزار میلیارد تومان از این حقوق دولتی اقدام کنیم که این مهم نیز تاثیر بسزایی در عمران و آبادانی کشور داشته است.

وی بیان کرد: همچنین با پیشگیری از ترک فعل‌ها با ورود دیوان محاسبات در حدود ۱۲ همت (۱۲ هزار میلیارد تومان) از هدفمندی یارانه به اشتغال و چرخه تولید بازگشت که اگر غفلت می‌شد چنین اتفاق‌هایی نمی‌افتاد.

کامیار با بیان اینکه امروز حضور دیوان محاسبات در کنارمسوولان، قدرت ریسک پذیری و تصمیم گیری مدیران را افزایش داده است، گفت: بر این باوریم که مدیر باید جرات فعالیت داشته باشد.

دادستان دیوان محاسبات در بخش دیگری از سخنان خود به کاهش اطاله‌های دادرسی اشاره کرد و گفت: رسیدگی به پرونده‌های سال ۱۴۰۰ در دادسرای دیوان رو به اتمام است و تلاش ما نیز این است که بتوانیم در کمترین زمان پیگیری پرونده‌ها و رسیدگی به آن را انجام دهیم.

کامیار با تاکید بر اینکه امروز هماهنگی‌های خوبی بین هیات‌های مستشاری، دادسرا و حاکم شرع برای رسیدگی به پرونده‌ها وجود دارد، خاطرنشان کرد: مهم رسی در پرونده‌ها نیز به عنوان یک اولویت مورد توجه است و پرونده‌هایی که نیاز به رسیدگی فوری دارند نیز با اولویت رسیدگی می‌شود.

دادستان دیوان محاسبات همچنین در سخنان خود با اشاره به اینکه استفاده از فناوری‌های نوین در رسیدگی به پرونده‌ها در دیوان محاسبات مورد توجه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: برای رسیدگی برخط به پرونده‌ها سامانه ثنا طراحی شده که با تکمیل این سامانه علاوه بر رسیدگی الکترونیکی به پرونده‌ها شاهد ایجاد یک انضباط مالی خواهیم بود.

دادستان دیوان کشور درباره تفریغ بودجه نیز بیان کرد: رسیدگی به بودجه و تفریغ آن در دست اقدام است و این روز‌ها نیز شاهد برگزاری جلسه‌های آن به صورت دقیق و کارشناسی شده هستیم.

وی افزود: سرعت عمل در ارائه تفریغ یکی از برنامه‌های دیوان محاسبات است که امیدواریم پیش از زمان مقرر آن را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهیم، البته در موضوع تفریغ بودجه دقت در بررسی مورد توجه است و طوری برنامه ریزی شده که سرعت فدای دقت نشود.

دادستان دیوان محاسبات گفت: تفریغ برنامه ششم نیز برای نخستین بار در برنامه‌های دیوان محاسبات قرار گرفته که این مهم نیز پس از ارائه تفریغ بودجه انجام می‌شود.

کامیار در بخش دیگری از سخنان خود به راه اندازی سامانه ارتباطات مردمی ۱۹۸ در دیوان محاسبات اشاره کرد و گفت: این سامانه به منظور ارتباط گیری عموم مردم با دیوان محاسبات راه اندازی شده که می‌توانند گزارش‌های خود را در تماس با این سامانه ارائه و از همین طریق نیز در جریان رسیدگی به آن قرار بگیرند.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده