به گزارش میمتالز، رضا افلاطونی رئیس سازمان امور اراضی کشور روز پنجشنبه از معدن مس طارم واقع در مرز مشترک روستاهای سزنق، ماهین و چیزر بازدید کرد.
وی در حاشیه این بازدید گفت: محدوده فعالیت معدن مس طارم قابلیت بالایی دارد که میتوان با این ظرفیت طرح ترسیب کربن با هدف توانمندسازی جوامع روستایی را عملیاتی کرد.
وی اضافه کرد: این طرح با موفقیت خوبی در برخی استانهای کشور بویژه مناطق جنوبی کشور عملیاتی شده و میتواند از سوی معدن مس طارم نیز اجرایی شود.
افلاطونی بیان کرد: بخش طارم به لحاظ پوشش گیاهی و آب و هوای خاص خودُ مستعد اجرای ماده ۳ قانون منابع طبیعی است و میتوان با واگذاری زمین یکسری اقدامات باغی و زراعی را در محدوده آن انجام داد.
این مسوول خاطرنشان کرد: اجرای برخی طرحها مانند زراعت چوب، اصلاح گیاه و درختکاری در کنار برخی اقدامات نرم افزاری و سخت افزاری میتواند از سوی مدیران معدن مس طارم عملیاتی شود.
افلاطونی یادآور شد: کمک به مردم منطقه در قالب تفاهم نامه با معدن داران از دیگر اقداماتی است که باید که از سوی منابع طبیعی به شکل اعطای نهال و سایر حمایتها انجام شود..
ترسیبِ کربن به معنای رسوب دادن و تخلیه کربن موجود در جو (آتمسفر) است و به عبارت دیگر به جذب دیاکسیدکربن اضافی موجود در جو که توسط بخش هوایی و زمینی گیاهان (ریشه)، بقایای گیاهان و جلبکها انجام میشود که در کاهش آثارِ بدِ پدیده گرمایش جهانی نقش دارد.
شرکت صنایع مس طارم توسط بخش خصوصی با هدف ایجاد و توسعه صنایع معدنی فلزی تاسیس شده و در فاز اول مجتمع بزرگ صنعتی و معدنی مس طارم، با ظرفیت استخراج سالیانه بیش از پنج میلیون تن سنگ معدن و باطله و کارخانه ده هزار تنی مس کاتدی مجاور احداث شده و به بهره برداری رسیده است.
منبع: خبرگزاری برنا