تاریخ: ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۲۸
بازدید: ۱۳۶
کد خبر: ۳۰۶۵۹۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

اصناف خواستار افزایش سقف معافیت‌های مالیاتی شدند

‌می‌متالز - عضو و خزانه دار اتاق اصناف ایران از ارسال نامه به سران سه قوا برای افزایش سقف تبصره ماده‌۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم خبرداد.

به گزارش می‌متالز، مهدی امیدوار اظهار کرد: معافیت‌های مالیاتی ۳۹‌میلیون تومانی در بازار امروز رقم بسیار پایینی است، بنابراین در نشستی که با سازمان امور مالیاتی داشتیم، درخواست افزایش معافیت‌های مالیاتی را ارائه کردیم.

او گفت: نکته مهمی که وجود دارد اینکه؛ سقف معاملات واحد‌های صنفی بالا رفته، اما سود ایشان کاهش یافته‌است؛ مثلا اگر کالایی را قبلا ۵‌میلیون‌تومان می‌فروختیم و ۵۰۰‌هزار‌تومان سود می‌کردیم، امروز شاید قیمت کالا ۳۰‌میلیون‌تومان شده باشد، ولی سود حاصل از آن همچنان حدود ۵۰۰‌هزار‌تومان است؛ با این حال، سازمان امور مالیاتی به‌جای اینکه به سود و درآمد نگاه کند، سقف فروش را درنظر می‌گیرد لذا سقف تبصره ماده‌۱۰۰ که ۶‌میلیارد و ۷۲۰‌میلیون‌تومان برای مالیات بر تراکنش‌های کارتخوان‌ها سال‌۱۴۰۱ اعلام شده‌است، عادلانه نیست و با توجه به افزایش قیمت‌ها درخواست اتاق اصناف ایران رقم ۱۰ تا ۱۲‌میلیارد‌تومان است. او افزود: سال‌گذشته اگر ۱۰۰ قلم کالا را ۴‌میلیارد‌تومان خریداری می‌کردیم، امسال همان ۱۰۰ قلم شاید ۸‌میلیارد تومان شده باشد، پس چرا سقف تبصره ماده‌۱۰۰، تنها ۶‌میلیارد و ۷۲۰‌میلیون‌تومان است؟ امیدوار خبر داد: رئیس جدید اتاق اصناف ایران به سران سه قوا، نامه‌ای ارائه کرده‌است، ضمن اینکه از سازمان امور مالیاتی نیز درخواست کرده ایم که این مورد را پیگیری کنند. خزانه‌دار اتاق اصناف ایران درخصوص اینتا کد‌ها نیز گفت: سال‌گذشته ۵۰‌درصد تخفیف برای اینتاکد‌ها درنظر گرفته‌شده‌بود، ولی امسال تخفیفی گذاشته نشده‌است. درخواست جدی ما این است که حتما اینتاکد‌هایی که در سازمان امور مالیاتی هست حتما با تخفیف ۳۰ تا ۵۰‌درصدی اعمال شود. وی اضافه کرد: در نشستی که با رئیس سازمان امور مالیاتی داشتیم ضمن اعلام این درخواست‌ها، درباره فعالیت‌های صنفی شراکتی نیز صحبت شد. سال‌گذشته شراکتی‌ها، هرچند نفر که بودند می‌توانستند ۴‌میلیارد و ۸۰۰‌میلیون‌تومان از معافیت مالیاتی استفاده کنند، اما امسال می‌گویند که سقف استفاده از ۱۵‌میلیارد‌تومان بیشتر نباشد. اعتراض کردیم، مورد قبول واقع شد و قرار شد تسهیل شود.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده