تاریخ: ۰۴ آذر ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۸:۴۹
بازدید: ۳۱۱
کد خبر: ۳۲۵۱۹۲
سرویس خبر : آهن و فولاد
معاون علمی رییس جمهوری:

دانش‌بنیان‌ها اقلام گلوگاهی صنایع فولاد و مس را تامین می‌کنند+فیلم

دانش‌بنیان‌ها اقلام گلوگاهی صنایع فولاد و مس را تامین می‌کنند+فیلم
‌می‌متالز - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری از تامین اقلام گلوگاهی صنایع فولاد و مس با کمک دانش‌بنیان‌های ایرانی خبر داد.

به گزارش می‌متالز، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری و مجتمع فولاد مبارکه در زمینه توسعه اقتصاد دانش بنیان و بومی سازی اقلام گلوگاهی صنعت فولاد توافق نامه همکاری امضا کردند.

خانه‌نوآوری و فناوری ایران (iHiT) در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان و بومی سازی اقلام گلوگاهی صنعت فولاد و همچنین هوشمندسازی معادن و تکمیل فناوری‌های مورد نیاز شرکت ملی صنایع مس ایران، امروز (یکشنبه) میزبان روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری، عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت، محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه و امیر خرمی‌شاد مدیر عامل شرکت ملی مس ایران به منظور امضای ۲۶ قرارداد فناورانه بین طرفین بود.

روح الله دهقانی فیروزآبادی در حاشیه امضای این قرارداد‌های فناورانه در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه در حال حاضر توسعه بازار دانش بنیان‌ها یکی از فعالیت‌ها و اهداف اصلی مجموعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری است، افزود: برنامه امروز یک نمونه از این اتفاق است.

وی در توضیح بیشتر گفت: پس از یک سال پیگیری و آزمون سعی و خطا امروز به مرحله امضای قرارداد با دو مجموعه معدنی - فلزی بزرگ کشور شامل فولاد مبارکه و شرکت ملی صنایع مس ایران رسیدیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری با تاکید بر امضای تعداد ۲۶ قرارداد‌های امضا شده، ادامه داد: در حوزه فولاد ۲۱ قرارداد حمایت این معاونت را به منظور توسعه فناوری‌های روز خواهد داشت و پنج قرارداد دیگر نیز مربوط به حوزه هوشمند سازی معادن مس است.

دانش‌بنیان‌ها اقلام گلوگاهی صنایع فولاد و مس را تامین می‌کنند+فیلم

دهقانی فیروزآبادی ارزش تقریبی این ۲۶ قرارداد امضا شده بین معاونت علمی ریاست جمهوری و شرکت‌های فولاد و مس را ۸۶۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: حداقل ۴۰۰ میلیارد تومان آن از طریق اعتبار مالیاتی بواسطه معاونت علمی حمایت می‌شود و امیدواریم سال آینده همین موقع شاهد بهره برداری از نتایج این قرارداد‌ها باشیم.

وی همچنین گفت: مهم این است که تا امروز ظرفیت‌های پژوهشی ما در اختیار دیگران بوده و وقت آن رسیده است که دانش بنیان‌ها این نقش را ایفا کنند.

رییس بنیاد ملی نخبگان معتقد است: بسیج ظرفیت‌های عقلانی و پژوهشی دنیا به نفع ایران در ابتدا در گرو توجه به ظرفیت‌های داخلی است و باید کاری کنیم که نظام مدیریت دانش داخلی به سمت تقاضا‌های داخلی و ساختن مسیری برای آینده مدنظرمان سوق پیدا کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه اقلام گلوگاهی صنایع فولاد و مس با کمک دانش بنیان‌ها تامین می‌شود، افزود: در حال حاضر ذهن همه ما در بخش‌های مختلف و بالاترین سطوح دولت متوجه این موضوع و توان دانش بنیان‌ها شده است و راه برای نقش آفرینی هرچه بیشتر فناوران داخلی بازتر می‌شود.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده