به گزارش میمتالز، سیدمحمد موسوی روز پنجشنبه در چهارمین رویداد ملی صنعت دانشبنیان در پارک فناوری پردیس افزود: در مدت یاد شده، در حوزه تراکتور ۳۷ درصد رشد تولید ثبت شد و در بخشهای تجهیزات پزشکی و ماشینآلات تولیدی نیز شاهد رشد بودیم.
موسوی به صنعت سلامت در کشور پرداخت و با یادآوری اینکه پیش از انقلاب اسلامی پزشکان هندی کادر درمان ایران را تشکیل میدادند، افزود: این وضعیت اکنون تغییر کرده است همچنان که زمانی انگلیسیها میگفتند ایرانیها نمیتوانند حتی به تجهیزات نفت و گاز هم دست بزنند، اما امروز شاهدیم در عسلویه ۷۰ درصد از ۱۲۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری صورت گرفته توسط شرکتهای دانشبنیان داخلی انجام شده است.
معاون صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت با بیان اینکه به دنبال توسعه تولیداتی هستیم که مانع خروج ارز از کشور میشوند، توضیح داد: اکنون ۱۹ تجهیز پرکاربرد با ارزبری بالا در دستور کار قرار دارد و بر اساس تفاهمنامهای که میان معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت صمت و وزارت بهداشت و درمان منعقد میشود، میزان حمایت و تامین منابع هر دستگاه مشخص شده است.
چهارمین رویداد ملی صنعت دانشبنیان با محوریت حوزه سلامت روز پنج شنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ در سالن همایشهای پارک فناوری پردیس با حضور وزرای بهداشت و صنعت و معاون علمی ریاست جمهوری برگزار شد.
در این رویداد توافق نامه همکاری سه جانبه در جهت حمایت از صادرات محصولات دانشبنیان عرصه سلامت بین وزارتخانههای بهداشت (هیات امنای صرفهجویی ارزی)، وزارت صمت و ستاد اقتصاد سلامت معاونت علمی ریاست جمهوری به امضا رسید.
در این مراسم همچنین از محصولات جدید دارویی و مواد موثره در درمان سرطان و نیز برخی تجهیزات پزشکی تولید شرکتهای دانشبنیان رونمایی شد.
در پایان از شرکتهای دانشبنیان برتر در حوزه سلامت تقدیر شد.