تاریخ: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۰۳
بازدید: ۷۰
کد خبر: ۳۴۶۷۵۸
سرویس خبر : انرژی
رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه در آیین گرامیداشت روز صنعت و معدن

کمبود برق، صنایع را مجبور به تعدیل نیرو می‌کند/ تنها ۴۰ مگاوات برق اضافه، مشکل صنایع استان را حل می‌کند

کمبود برق، صنایع را مجبور به تعدیل نیرو می‌کند/ تنها ۴۰ مگاوات برق اضافه، مشکل صنایع استان را حل می‌کند
‌می‌متالز - رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه در آیین گرامیداشت روز صنعت و معدن گفت: اگر ۳۰ یا ۴۰ مگاوات برق بیشتر به استان اختصاص دهند ما دیگر قطعی برق نخواهیم داشت.

به گزارش می‌متالز، جهانبخش شکری در آیین گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن استان کرمانشاه که ۱۷ تیرماه در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی استان کرمانشاه با حضور محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه، عبدالوحید محمدی معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه، رضا سلیم ساسانی رئیس اتاق بازرگانی استان، محسن دارابی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان و جمعی از مدیران و فعالان اقتصادی کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه چندین سال است که شعار سال حول تولید و اشتغال می‌چرخد افزود: با این وجود ساختار‌ها همچنان ضعیف مانده و ما امروز می‌بینیم که در بخش صنعت با قطعی فراوان برق روبرو هستیم.

رئیس هیات مدیره گروه شُکری تصریح کرد: من احساس خطر می‌کنم که واحد‌های بزرگ ما اعلام تعدیل نیرو کرده‌اند در حالی که اگر تا ۴۰ مگاوات کمتر برق استان را قطع کنند صنعت ما به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

مهندس شُکری با اشاره به تولید ۲۰۰۰ مگاوات برق و مصرف ۹۰۰ مگاوات در استان بیان داشت:صنعت استان فقط ۱۶۰ مگاوات برق مصرف می‌کند در حالی که در استان‌های دیگر یک صنعت ۱۰۰۰ مگاوات برق مصرف می‌کند.

وی در خصوص سایر مشکلات پیش روی تولیدکنندگان گفت: بدون برق تامین مواد اولیه برای واحد‌ها مشکل می‌شود، تولیدکنندگان از نبود سرمایه در گردش رنج می‌برند در حالی که تعدادی از واحد‌های تولیدی هنوز موفق به دریافت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ نشده اند. همچنین سامانه‌های مختلف با اشکالات موجود در آنها واحد‌های تولیدی را به تعزیرات معرفی می‌کند که منجر به جریمه‌های مالی می‌شود.

رییس خانه صنعت ومعدن استان کرمانشاه در پایان ضمن تشکر از معاون اقتصادی استاندار، رئیس کل دادگستری و مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان کرمانشاه جهت برگزاری منظم ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و جلسات اقتصاد مقاومتی در دادگستری گفت: بخش صنعت و تولید به یک تکیه‌گاه نیاز دارد که در حال حاضر اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل برای تولیدکنندگان و کارآفرینان به مثابه یک قوت قلب هستند که تولیدکنندگان می‌توانند در آنجا مشکلات خود را بیان کرده و آن را حل نمایند.

منبع: چیلان

عناوین برگزیده