به گزارش میمتالز، عباس نجفیزاده رئیس انجمن آهن و فولاد ایران در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به عنوان یکی از حامیان سمپوزیوم ۱۴۰۳ گفت: این انجمن کار خود را، از سال ۱۳۷۵ آغاز کرده است. سمپوزیوم ابتدا با تعداد کمی از شرکتها فعالیت خود را آغاز و در سالیان اخیر نزدیک به ۲۸۰ شرکت در این رویداد تخصصی حضور فعال دارند. این انجمن تنها تشکلی است که دارای پنج مجلهی علمی پژوهشی داخلی و خارجی و سه سایت میباشد. انجمن آهن و فولاد با برگزاری میزگرد، صدور قطعنامه، برگزاری دوره آموزشی و دفتر اقماری، سعی در حمایت از تولید کنندگان آهن و فولاد در کشور دارد. فعالیتهای انجمن در ۱۳ سال منتهی به ۱۴۰۱، رتبهی A فعالیتها را دریافت کرده است.
وی افزود: انجمن آهن و فولاد ایران برای سال آینده، به بهترین طرحی که در شرکتهای فولادی اجرا و در رسیدن به فولاد سبز کمک و یاری نماید، در انتهای همایش لوح تقدیر اهدا خواهد نمود.
نجفیزاده اظهار داشت: انجمن برای نخستین بار در همایش سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۳ جلسات B۲B را برای علاقمندان، همزمان با این همایش، برنامهریزی و از درگاه سایت سمپوزیوم فولاد اطلاعرسانی کرده است.
نجفی اظهار داشت: یکی از ویژگیهای صنعت فولاد، قابل چرخشی بودن آن است. هفت صنعت کلیدی مصرف کننده فولاد مانند: صنایع خودرو سازی، تجهیزات مکانیکی و الکتریکی، زیرساختها و ساختمانها، سایر وسایل حمل و نقل، وسایل خانگی و نوردهای فولادی در کشور وجود دارد.
وی با اشاره به ذخایر معدنی آهن در ایران گفت: ایران رتبهی هشتم در ذخایر معدنی را داراست. باید با استفاده از فنآوری به سمتی برویم که از عیار پایین معادن داخلی، بتوانیم استفاده کنیم. با استفاده از فرمول نرخ رشد مرکب، ظرفیت تولید فولاد به ۴.۱ رسیده است.
در روز نخست نمایشگاه سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۳، امیر علیقلی زاده مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت، عباس نجفیزاده رییس انجمن آهن و فولاد کشور، مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و جمعی از مدیران عامل و مسوولان صنعت فولاد کشور از غرفه فولاد خوزستان در نمایشگاه بازدید نمودند. همچنین مدیرعامل فولاد خوزستان و هیات همراه نیز، از غرفههای برپا شده در نمایشگاه بازدید کردند.