به گزارش میمتالز، اسماعیل حیدریآزاد در بازدید از اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اظهار داشت: این شهرستان با وجود معادن غنی، ثروت و مواهب الهی و تمام خدمات انجام شده از سوی نظام مقدس جمهوری اسلامی همچنان در بسیاری از زیرساختها از محرومیت رنج میبرد.
وی با اشاره به اینکه معادن سنگ دماوند تاکنون هیچ نفعی برای این شهرستان نداشتهاند، بلکه موجب تخریب گسترده محیط زیست، منابع طبیعی، اراضی کشاورزی و نابودی دامداری، زنبورداری و تخریب جادهها میشوند، افزود: اثرهای مثبت فعالیت معادن سنگ در عمل به مسوولیتهای اجتماعی و ایفای تعهدات در توسعه شهرستان را آنچنان که باید نمیبینیم.
این مسوول خاطرنشان کرد: فعالیت معادن سنگ به نوعی با بی نظمی و آشفتگی همراه بوده و علاوه بر تخریب محیط زیست و منابع طبیعی باعث نمای نامناسب بصری در منطقه شده و موجب بروز مشکلات فراوان در روستاهای همجوار شدهاند.
حیدریآزاد اظهار امیدواری کرد که حداقل دستگاههای متولی استانی و کشوری در احقاق حقوق اهالی و ایجاد شهرک تخصصی سنگ و جلوگیری از خامفروشی و افزایش اشتغال و توسعه پایدار شهرستان با مشارکت معادن و در قالب مسوولیتهای اجتماعی ما را یاری کنند.
فرماندار دماوند تاکید کرد: مسوولیت اجتماعی معادن تعهد وجدانی، قانونی و اخلاقی در برابر روستاییان، محیط زیست، منابع طبیعی و آیندگان است، از این رو معادن منطقه نباید از عمل به آن غافل شوند.
این گزارش حاکی است؛ اسماعیل حیدریآزاد به همراهی حمید محسن درویش مسوول بازرسی فرمانداری به صورت سرزده از اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بازدید و با ارباب رجوع به صورت چهره به چهره و همچنین رئیس و کارمندان این اداره در خصوص مسائل و مشکلات این حوزه دیدار و گفتوگو کرد.
شهرستان دماوند در ۴۵ کیلومتری شهر تهران قرار دارد و این شهرستان از شمال با استان مازندران، از شرق با شهرستان فیروزکوه، از جنوب با استان سمنان و از غرب با شهرستان شمیرانات و تهران همسایه است و جزو مناطق خوش آب و هوا محسوب میشود و در دل کوههای سربه فلک کشیده با طبیعت جذاب و بکر قرار گرفته است.
این شهرستان از پنج شهر آبعلی، رودهن، دماوند، آبسرد و کیلان و ۲ بخش رودهن و مرکزی تشکیل شده است که شهر دماوند از محلات بسیار قدیمی و متعددی همچون فرامه، چالکا، قاضی، درویش، روحافزا، دشتمزار، احمدآباد، شلمبه، جیلارد و گیلاوند برخوردار است.