
به گزارش میمتالز، سعید رسولی در رابطه با توسعه زیرساختهای بنادر و حملونقل دریایی و تحقق شعار سال اظهار کرد: سرمایهگذاری برای تولید بسیار اهمیت دارد. باتوجهبه وضعیت اقتصادی کشور و تحریمها قطعاً تولید، ناترازی اقتصادی را جبران کرده و ما را از رکود تورمی خارج میکند.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: برای توسعه تولید، لجستیک و حملونقل از موضوعات بااهمیت و پیشران است که اگر بهدرستی عمل کند، استفاده از ظرفیتهای ژئوپلیتیکی و ترانزیتی در منطقه و پشتیبانی از واحدهای تولیدی و صنعتی مورد نظر خواهد بود.
رسولی ادامه داد: عملیات بهموقع لجستیکی موجب دستیابی به مواد اولیه و خروج محصولات نهایی خواهد شد تا تولید با قدرت به کار خود ادامه دهد.
معاون وزیر راهوشهرسازی تأکید کرد حملونقل از مسائل با اهمیتی است که در برنامههای توسعهای کشور مرتب بدان توجه میشود؛ خاصه در برنامه هفتم که در راستای ترانزیت بدان اهمیت داده میشود.
وی خاطرنشان کرد: تا پایان برنامه باید به ۴۱۰ میلیون تن جابهجایی بار برسیم و برای حملونقل کشور نیز باید به سهم ۳۰ درصدی در شبکه ریلی کشور دست پیدا کنیم.
رسولی با اشاره به لزوم توسعه اقتصاد دریامحور گفت: این مساله از مزیتهای نسبی کشورمان برای تحقق کامل شعار سال است و در جنوب و آبهای آزاد و نیز در شمال کشور امکان کشتیرانی و مبادله کالا و مسافر و بار داریم.
معاون وزیر راه افزود: اولین مساله در حوزه حملونقل همافزایی و یکپارچگی است که اتفاقی خوب را برای کشور رقم میزند و لازمه آن، فعالیت شقوق مختلف حملونقلی در قالب یک نقشه جامع است. بنادر ظرفیتهای اسمی قابلتوجهی دارند و درصورتیکه شبکه ریلی و جادهای آن را پشتیبانی کند، به این ظرفیت اسمی در عمل، نزدیک خواهیم شد.
وی افزود: امسال که با عنوان سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده، بهانهای برای اجرای قوانین و مقررات مترقی است تا آن را عملیاتی نماییم و بدین منظور وزارت راهوشهرسازی و سازمان بنادر و دریانوردی کشور اصلاح قوانین و بخشنامهها و ضوابط را در دستور کار قرار دادهاند تا بخش غیردولتی با هدف تسهیل حضور سرمایهگذاران فعال شود.
منبع: خبرگزاری تسنیم