به گزارش میمتالز، تقیزاده همچنین گفت: بهزودی در خصوص تأمین ذخایر شرکت خبرهای خوبی را به سهامداران اعلام خواهیم کرد. در این زمینه ۸ دستگاه حفاری خریداریشده و توافقاتی صورت گرفته که تا ۳۰ سال آینده شرکت به رشد خود ادامه دهد.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ادامه بیان کرد: به دلیل قطعی گاز در آهن اسفنجی ۸ درصد کاهش تولید داشتهایم. در حوزه شمش ۱ میلیون و ۵۰ هزار تن تولید شرکت ثبت شد و انشاءالله در صورت عدم قطعی برق به رقمی بالاتر دست خواهیم یافت.
تقیزاده همچنین گفت: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در تولید شمش فولادی ۸.۴ درصد، آهن اسفنجی ۱۰.۸ درصد، گندله ۷.۶ درصد و کنسانتره ۲۲.۵ درصد سهم دارد.
به گفتهٔ وی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در سال با افزایش ۳۰ درصدی فروش و همچنین رشد ۲ درصدی تولید جاری نسبت به سال گذشته مواجه بوده است. همچنین ۵۷ درصد سود عملیاتی شرکت در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
تقیزاده عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ بازده سهم ما در بازار سرمایه بسیار مناسب بوده است و از مجمع تا مجمع بازده شرکت ۴۱ درصد بوده است.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به طرحهای توسعه این شرکت گفت: در مورد طرحها و برنامههای آتی شرکت در دورنمای سال جاری ۳ الی ۵ سال آینده، طرحهای توسعهای در حال برنامهریزی و اجرا میباشد که شامل: طرح احداث کارخانه گندلهسازی شماره ۲ با ظرفیت تولید سالیانه ۵ میلیون تن و با سرمایهگذاری حداقل برآوردی ۲۰۵ میلیون یورو در قالب درون شرکتی چادرملو، طرح احداث مگامدول آهن اسفنجی با ظرفیت ۲.۲ میلیون تن در سال با مخارج سرمایهای حداقل برآوردی ۱۶۰ میلیون یورو، احداث کارخانه اکسیژن با مخارج سرمایهای حداقل برآوردی ۱۴ میلیون یورو، آمادهسازی و انجام اکتشافات مقدماتی و تفضیلی و اجرای عملیات باطلهبرداری دستیابی به توده معدنی در معدن دی ۱۹ با مشارکت و همراهی شرکت سنگآهن مرکزی ایران است.
وی افزود: طرح احداث ۲ واحد ۱۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی شرکت در منطقه بهاباد و اردکان، طرح احداث کارخانه تولید فروآلیاژ با سرمایهگذاری حداقل برآوردی ۴۶ میلیون یورو، طرح احداث کارخانه تولید انواع آجرنسوز و اجرام نسوز کوره با ظرفیت ۱۴۰ هزار تن مواد اولیه فرآوری شده ۳۱۰ هزار تن و قطعات ویژه ۴۳ هزار قطعه در سال با سرمایهگذاری حداقل برآوردی ۱۹۰ میلیون یورو، مشارکت در حملونقل ریلی برای تأمین زیرساختهای حمل مواد اولیه و محصولات با سرمایهگذاری حداقل برآوردی ۵۳ میلیون یورو، کارخانه ممبران با ظرفیت تولید ۵۰ هزار عدد در سال با سرمایهگذاری حداقل برآوردی ۳۶ میلیون یورو، احداث کارخانه سرباره در مجتمع صنعتی، ابلاغ قرارداد احداث نیروگاه سیکل ترکیبی و مشارکت در ایجاد واحدهای تولید کنسانتره، گندله، فولاد و آهن اسفنجی ازجمله دیگر طرحهای توسعهای شرکت است.
به گفتهٔ تقیزاده ۲۷ هزار میلیارد تومان سود در سال ۱۴۰۰ حاصل شده است و ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای مسوولیت اجتماعی اختصاص داده شد. همچنین یک شرکت سهامی عام پروژه برای تأمین سرمایهگذاری برخی طرحها از بازار سرمایه در حال تأسیس است.
گفتنی است به ازای هر سهم ۱۵۹۰ ریال معادل ۷۰.۲ درصد سود خالص تقسیم شد.