به گزارش میمتالز، عبدالمجید رافع، افزود: شرکتهای بیمهای نمیتوانند مشتریان خود را رها کنند، یعنی همان بیمه گذارانی که تامین کننده سود برای شرکتهای بیمهای هستند بیمه درمان و ثالث هم دارند و شرکت بیمه نمیتواند بگوید که درمان و ثالث را نمیپذیرد و فقط رشتههای سود ده را میپذیرد.
وی، ادامه داد: مدیران شرکتهای بیمهای نمیتوانند بیمه نامههای درمان را نپذیرند و گاهی این امر برای آنها امکانپذیر نیست.
رافع، درخصوص جایگاه نه چندان قوی صنعت بیمه در زنجیره تامین مالی فعالیتهای اقتصادی، گفت: دلیل این امر بیشتر شرایط اقتصادی است و رونق اقتصادی بدون پیش بینی و برآورد آینده امکان پذیر نیست.
معاون اداری و مالی شرکت بیمه کارآفرین، گفت: بین شرکتهای بیمهای و قوانین بالادستی یکسری عوامل واسطهای وجود دارند، بنابراین مدیران صنعت بیمه کار سختی در پیش دارند تا بتوانند صنعت بیمه را از این شرایط خارج کنند.
معاون اداری و مالی شرکت بیمه کارآفرین، خاطرنشان کرد که مدیر با دو مسوولیت روبرو است یکی مسوولیت اجتماعی و دیگری مسوولیت شرکتی است.
رافع، افزود: مسوولیت شرکتی ایجاب میکند که تا جایی که امکانپذیر است از ریسک دوری کنند و به بیمه نامهای که صد درصد زیان برای سهامدار به بار میآورد ورود پیدا نکنند که این با آن مسوولیت اجتماعی، فاصله دارد.
وی، اذعان داشت که از طرفی هم مدیر درقبال کسب و کاری که دارد مسوولیت دارد و باید درآمد داشته باشد تا هزینههای شرکتی را بپردازد به همین دلیل سعی میکند که بهترین راه را بین این موارد انتخاب کنند.
منبع: چابک آنلاین