به گزارش میمتالز به نقل از وب سایت سازمان زمین شناسی ایالات متحده آمریکا USGS، میزان تولید جهانی کبالت در سال ۲۰۲۲ میلادی ۱۹۰ هزار تن به ثبت رسید که حاکی از رشد ۱۵.۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۱ میلادی است.
علت رشد تولید جهانی کبالت در سال ۲۰۲۲ میلادی بهره برداری از پروژههای جدید در کنگو و اندونزی عنوان شده است.
طی این مدت، کنگو با تولید ۱۳۰ هزار تن کبالت توانست با کسب سهم ۷۰ درصدی از تولید جهانی این ماده معدنی همچنان به عنوان کشور پیشتاز عرصه تولید در رتبه نخست جهان بایستد. میزان تولید کبالت کنگو طی سال ۲۰۲۱ میلادی ۱۱۹ هزار تن بود که این امر رشد ۹.۲ درصدی تولید در سال ۲۰۲۲ میلادی را نشان میدهد.
اندونزی با تولید ۱۰ هزار تن کبالت و روسیه نیز با تولید ۸ هزار و ۹۰۰ تن از این محصول طی سال ۲۰۲۲ میلادی به ترتیب در جایگاههای دوم و سوم تولید کبالت جهان قرار گرفتند.
سازمان زمین شناسی ایالات متحده آمریکا میزان ذخایر جهانی کبالت را ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تن اعلام کرده است که کنگو با ۴ میلیون تن در صدر دارندگان ذخایر این ماده معدنی قرار دارد. پس از آن، استرالیا با برخورداری از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن ذخایر کبالت و اندونزی نیز با ۶۰۰ هزار تن ذخایر این ماده معدنی به ترتیب رتبههای دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
چین بزرگترین واردکننده کبالت از کنگو و نیز بزرگترین تولیدکننده کبالت تصفیه جهان است. این کشور همچنین بیشترین میزان مصرف کبالت جهان را در سال ۲۰۲۲ میلادی به ثبت رساند که از این میزان حدود ۸۰ درصد را به صنعت باتریهای شارژی اختصاص داده است.
منبع: ایمیدرو