به گزارش میمتالز، عبدالحمید سرتیپی روز یکشنبه افزود: جهت بهرهبرداری از این معادن بیش از ۲ هزار و ۸۹ میلیارد ریال با ۲۰ درصد رشد نسبت به سال ۱۴۰۱ سرمایهگذاری شده است.
وی با اشاره به برگزاری ۲ نوبت مزایده در سال ۱۴۰۲ اضافه کرد: در فرآیند برگزاری مزایدههای معدنی که در فروردین و آبان سال ۱۴۰۲ انجام شد، به ترتیب ۳۲ و ۲۲ محدوده معدنی و اکتشافی جهت انجام مطالعات اکتشافی و بهرهبرداری از معادن واگذار شد که به این ترتیب ۵۴ معدن راکد از طریق مزایده احیا و ۲۰ معدن غیرفعال نیز در سال گذشته در راستای اجرای پروژهی فعالسازی معادن راکد و زیرظرفیت به چرخه تولید بازگشتند.
وی بابیان اینکه درحال حاضر هیچ معدن تعیین تکلیف نشدهای در آذربایجان غربی نداریم، ادامه داد: در سال گذشته ۲۲۲ معدن غیرفعال طی بررسیهای قانونی تعیین تکلیف شدند درحالی که طی سال پیش از آن، ۱۵ معدن تعیین تکلیف شده بود و این آمار ۱۵ برابر شدن این فرایند در سال گذشته نسبت به ۱۴۰۱ را نشان میدهد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اظهار کرد: طی سال گذشته ۶ هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان اخذ و به خزانه دولت واریز شد که نسبت به سال پیش از آن، ۱۲۷ درصد رشد داشته است.
سرتیپی گفت: در پایان سال گذشته، ۳۳۹ معدن فعال و ۱۸۰ معدن غیرفعال در آذربایجان غربی موجود بود که جهت فعالسازی معادن غیرفعال، فرآیند مزایده عمومی برگزار و این معادن بعد از برگزاری مزایده عمومی به دارندگان صلاحیت قانونی واگذار خواهد شد.
در حال حاضر ۵۱۹ معدن دارای پروانه بهرهبرداری معتبر با ظرفیت اسمی ۱۸ میلیون تن در استان وجود دارد که برای بهرهبرداری از این معادن بیش از ۹ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری انجام و زمینه اشتغال مستقیم برای ۵ هزار و ۱۰۱ نفر در این معادن فراهم شده است.