به گزارش میمتالز، بازدهی بازارها در هفته چهارم مهر با پرچمداری سکه به پایان رسید. بازارهای مالی از ۱۹ تا ۲۶ مهر در بیشتر روزها افزایشی بود و رشد قیمت طلای جهانی آرایش افزایشی به بازار طلا داد.
گفتنی است در مدت یاد شده معاملهگران بازارهای مالی گرچه به اخبار توجه ویژهای داشتند، اما سیاستگذار تلاش کرد تا با تزریق ارز قیمت دلار را در محدودهای مشخص تثبیت کند.
کارشناسان اقتصادی معتقدند فنر قیمت دلار فشرده شده است و مهمترین رخداد آبان یعنی انتخابات آمریکا میتواند این فنر فشرده را رها کند. آنها معتقدند در صورت پیروزی دونالد ترامپ، یکی از نامزدهای انتخابات آمریکا، روند قیمت دلار با فشار تقاضا جهشهای قیمتی قابل توجهی خواهد داشت.
قیمت دلار از ۱۹ تا ۲۶ مهر بازدهی ۰.۳۹ درصدی و افزایش قیمت ۲۵۰ تومانی داشت. در آخرین معامله روز پنجشنبه اسکناس آمریکایی در نیمه بالایی کانال سوم از کریدور ششم بسته شد. معاملهگران معتقدند تثبیت قیمت دلار حاصل تلاش سیاستگذار است و علاوه بر آن شرایط آرام سیاسی به بازارساز کمک کرده است.
روز پنجشنبه ۲۶ مهر هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت چهار میلیون و ۱۷۵ هزار و ۴۰۰ تومانی رسید و رشد قیمت ۸۳ هزار و ۵۰۰ تومانی داشت. این هفته طلا با رشد ۲.۰۴ درصدی به کار خود پایان داد.
در هفته اخیر هر مثقال طلای ۱۸ عیار روی رقم ۱۸ میلیون و ۱۰۴ هزار تومانی ایستاد و با رشد ۰.۲ درصدی و افزایش قیمت ۳۵۵ هزار تومانی به کار خود پایان داد.
گفتنی است از ۱۹ تا ۲۶ مهر طلای جهانی برخلاف دو هفته گذشته رشد قیمت ۶۵ دلاری داشت. بازدهی اونس جهانی طلا در هفته اخیر ۲.۴۹ دلار رشد داشت و در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۲۶۷۹ دلاری در حال معامله است.
در هفته اخیر سکه امامی بازدهی ۴.۵۹ درصدی و رشد قیمت دو میلیون و ۲۸۰ هزار تومانی داشت. این قطعه در آخرین معامله روز پنجشنبه ۲۶ مهر با قیمت ۵۱ میلیون و ۹۱۰ هزار تومانی به کار خود پایان داد.
روز پنجشنبه قیمت سکه بهار آزادی در سطح ۴۵ میلیون و ۷۷۵ هزار تومانی قرار گرفت. در آخرین معامله این هفته نیمسکه با قیمت ۲۸ میلیون و ۲۶۹ هزار تومانی و ربع سکه با رقم ۱۸ میلیون و ۲۴۰ هزار تومانی معامله شد. سکه گرمی نیز در سطح هشت میلیون و ۳۷۹ هزار تومانی قرار گرفت.
بازدهی شاخص کل بورس در هفته چهارم مهرماه منفی شد. به این ترتیب شاخص کل بورس در پایان معاملات روز چهارشنبه بازار سهام ۱.۶ درصد عقبنشینی هفتگی را ثبت کرد.
شاخص هموزن نیز مسیری مشابه را پیمود و در پایان معاملات بازدهی منفی ۲.۲ درصدی را در مقیاس هفتگی ثبت کرد.
میانگین روزانه حجم معاملات خرد در هفته چهارم مهرماه برابر با ۸.۱۶ میلیارد برگه سهم بود که نسبت به ماههای گذشته عددی امیدوارکننده است.
میانگین روزانه ارزش معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوقهای سهامی هم در هفته چهارم مهرماه برابر با سه هزار و ۲۹۶ میلیارد برگه سهم بود.
گفتنی است در این هفته نیز تراز پول حقیقی منفی بود و به ۱۵۱۲ میلیارد تومان رسید.
منبع: تجارت نیوز