به گزارش میمتالز، بهمن جعفری روز یکشنبه افزود: کارخانه تولید کاغذ از سنگ در الیگودرز، استیل کورد سلسله، آهک هیدراته پلدختر و ایجاد زیرساخت و راه دسترسی به معادن جزو مهمترین سرمایهگذاریهای صورت گرفته در لرستان هستند.
وی اظهار داشت: آهک هیدراته پلدختر مصوبه سفر استانی ۲ دولت قبل است که با حجم سرمایهگذاری هفت هزار میلیارد ریال، تا ماه آینده وارد چرخه تولید میشود.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی استیل کورد در سال گذشته گفت: این طرح با راهبری ایمیدرو و سرمایهگذاری شرکتهای «فولاد مبارکه» و «سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات»، میزان سرمایهگذاری ۱۲ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۵۰۰ نفر در حال اجرا است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان همچنین با اشاره به اجرای طرحهای جدید در استان افزود: عملیات اجرایی و ایجاد زیربناهای تخصصی برای واحد اسید فسفریک خرمآباد با ۳.۵ همت حجم سرمایهگذاری توسط کشت و صنعت و همکاری چینیها در دست اقدام میباشد.
جعفری با بیان اینکه صنایع غذایی ممتاز الیگودرز با ۴۰۰ نفر فرصت شغلی در آستانه بهرهبرداری است ادامه داد: همچنین پنج طرح فروسیلیس نیز برای جلوگیری از خامفروشی در الیگودرز، ازنا و بروجرد در دست اجرا هستند که سه واحد تا پایان سال و مابقی سال آینده افتتاح میشوند و لرستان بعد از همدان به قطب فروسیلیس کشور تبدیل خواهد شد.
وی با اشاره به خلوص بالای معادن کربنات کلسیم در الیگودرز اظهار داشت: ۲۸ واحد صنعتی طی ۲ سال گذشته در این راستا شکل گرفته است که همه آنها قابلیت صادرات دارند.
وی تصریح کرد: طی ۲ سال گذشته یکی از اولویتهای صمت بر اساس برنامه چهار ساله اقتصادی استان، حفظ واحدهای موجود، ارتقای ظرفیت تولید و احیای واحدهای راکد بوده است که خودروسازی بروجرد بعد از ۱۰ سال به چرخه برگشت و در حال حاضر با تولید و عرضه روزانه ۷۰ دستگاه تولید واشتغال ۶۰۰ نفر فعالیت دارد.
جعفری گفت: ماشینسازی لرستان نیز توسط هلدینگ "خزر" (شرکتی سهامی است که دارای شرکتهای زیرمجموعه دیگر است) با کارخانه پرس سابق تجمیع شدند و برای اولین بار علاوه بر سازههای فلزی در زمینه تولید تجهیزات نیروگاهی و انواع بویلدرها فعال است.
وی با اشاره به راهاندازی سامان کاشی بروجرد تا ۱۰ روز آینده بیان کرد: خمیرمایه دورود نیز پس از ۱۴ سال تعطیلی با کمک هلدینگ "امید" احیا شد و به عنوان یک کارخانه استراتژیک طی ۶ ماهه امسال یکهزار و ۵۰۰ تن تولید داشت.
جعفری افزود: فولاد خرمآباد نیز در سالهای قبل تولید میلگرد داشت که با تغییر خط تولید و عرضه ورقهای با ضخامت بالا و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر در شهرک صنعتی شماره ۲ خرمآباد فعالیت دارد.