به گزارش میمتالز، عباس جرجانی، طرح احیا معادن راکد را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن به عنوان یک طرح اقتصاد مقاومتی در راستای توسعه فرآوری و بهرهوری مواد معدنی از جمله برنامههای وزارت صمت است.
وی با بیان اینکه ادارات کل صمت استانها با تمام توان پیگیر احیا معادن راکد هستند، گفت: بوشهر دارای ظرفیت خوبی در عرصه معدن مصالح ساختمانی است که متاسفانه تعدادی از معادن از چرخه فعالیت خارج شدهاند و نیاز به حمایت ویژه دارند.
مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس تدوین سند راهبردی، احیا، فعالسازی و توسعه معادن را از اولویتهای این مجموعه وزارت صمت دانست و بیان کرد: توسعه مراکز و واحدهای فرآوری مواد معدنی در کنار احیا و توسعه معادن راکد در دستور کار قرار دارد و احداث کارخانههای فرآوری و تشکیل بازار مناسب برای معادن در اولویت قرار دارد.
جرجانی به احیا و توسعه معادن در استانها اشاره کرد و گفت: ۹۳۵ معدن در استانهای مختلف در شش ماه نخست امسال، احیا و توسعه یافته است. در این مدت ۲۳۰ معدن راکد با حمایتهای ویژه به چرخه فعالیت بازگشتند و ۷۰۵ معدن نیز توسعه یافتهاند و ظرفیت تولید آنها افزایش یافته است.
مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس گفت: ۹۳۵ معدن در استانهای مختلف در شش ماه نخست امسال، احیا و توسعه یافته است.
جرجانی از واردات ماشینآلات، تجهیزات و تکنولوژیهای جدید معدنی خبر داد و تصریح کرد: فعالان عرصه تولید، استخراج و فرآوری مواد معدنی میتوانند بدون ممنوعیت و محدودیت نیاز خود در حوزه ماشینآلات صنایع معدنی را از طریق واردات تامین کنند.
منبع: خبرگزاری تسنیم