به گزارش میمتالز به نقل از تاصیکو، «امیرحسین نادری» مدیرعامل هلدینگ صدرتامین، در این نشست از پیشرفتها و برنامههای توسعهای هلدینگ در حوزههای مختلف گفت و با اشاره به پروژههای کلیدی در دست اجرا، این طرحها را عامل تحول و توسعه در مناطق مختلف کشور دانست.
نادری در خصوص سرمایهگذاری در استان کردستان اظهار داشت: این پروژه با سرمایهگذاری بالغ بر ۶۵ میلیون دلار، اشتغال پایدار برای ۵۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد. این پروژه که بهعنوان موتور محرک اقتصاد استان شناخته میشود، در سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید. همچنین موضوع قابل توجه این است که با اکتشافات تکمیلی انجام شده در سال گذشته میزان محتوای طلای معدن قلقله از ۱۲ به ۱۵ تن افزایش یافته و با مشارکتی که انجام دادهایم حدود ۱۰۰ کیلومتر مربع محدوده معدنی به منظور تضمین خوراک کارخانه استحصال طلای کردستان به محدوده فعلی اضافه شده است.
وی در معرفی شرکت مهندسی صدر فردا تاکید کرد: یکی از چالشهای اصلی کشور، کمبود شرکتهای طراحی و مهندسی تخصصی در حوزههای عناصر کمیاب است که به پیشنهاد هیات مدیره این شرکت را با هدف مدیریت دانش در شرکت و انجام مهندسی پروژههای توسعهای گروه تاصیکو تاسیس کردیم.
وی به ماموریتهای صدر فردا اشاره کرد و گفت: از جمله ماموریتهای این شرکت، اجرای پروژه تولید گازهای سنتزی است که میتواند به عنوان راهکاری برای ناترازی انرژی کشور و بهرهبرداری پاک از ذخایر زغال سنگ مورد استفاده قرار گیرد.
در ادامه نیز صحهگذاری مدارک مهندسی کارخانه فرآوری نقره در بزرگترین معدن نقره کشور که ذیل شرکت پارس تامین انجام خواهد شد نیز به عنوان ماموریت به صدر فردا داده شده است.
مدیرعامل تاصیکو افزود: در کشور چین ۵۰ درصد از خوراک در صنعت پتروشیمی از گاز سنتزی تامین میشود که نسبتِ گاز احیایی مورد نیاز تعینکننده شرایط تجزیه زغال سنگ است و به دلیل بسته بودن سیکل گازیسازیِ این صنعت به عنوان صنعتِ پاک معرفی میشود.
در ادامه نادری تاکید کرد که با وجود ۱۲ میلیارد تن ذخایر زمینشناسی زغال سنگ در ایران میتوانیم بازیگر اصلی حوزه زغال سنگ حرارتی در کشور باشیم و از سوی دیگر با توجه به وجود معادن زغال سنگ در مناطق کمتر برخوردار، سرمایهگذاری در این حوزه میتواند آوردههای اقتصادی و اجتماعی چشمگیری داشته باشد.
نایب رئیس هیات مدیره صدرتامین اظهار داشت که این هلدینگ توسعه در زنجیره زغال و کک و سرمایهگذاری در نیروگاه زغالسوز منطقه طبس را نیز در برنامه دارد.
مدیرعامل تاصیکو با تاکید بر اهمیت زنجیره مس گفت شرکت مس باهنر، مهمترین تولیدکننده آلیاژهای مبتنی بر مس در کشور است و ما به دنبال ایجاد یک اتحاد استراتژیک با شرکت ملی مس هستیم تا تواناییهای این زنجیره را بیش از پیش تقویت کنیم.
کاش شرکت هایی معظم همچون تأصیکو با توجه به روندهای جهانی و محدویت هایی که در آینده بر تولید داخل تأثیر خواهد گذاشت از جمله؛ ردپای کربن و انرژی های تجدید پذیر نسبت به بازنگری در طرح هایی که به آن اشاره شد اقدام نمایند. در منطقه طبس با توجه به پتانسیل کویری بودن آن و دسترسی به انرژی خورشیدی در بیشتر روزهای سال، سرمایه گذاری بر روی نیروگاه های خورشیدی در حفظ منابع خدادادی و استفاده از این منابع در کاربردی دیگر از زنجیره ارزش، نقش آفرین باشد.
خواهشمند است در صورت امکان این موضوعات را منعکس نمائید.
باتشکر