به گزارش میمتالز، علی رسولیان بابیان اینکه باید از جایگاه رفیع سنتها برای ایجاد اشتغال در کشور حمایت کنیم، افزود: بنگاههای بزرگ باید به ایجاد کسبوکارهای کوچک کمک کنند تا در مناطقی که ظرفیتهای لازم وجود دارد، این کسبوکارها راهاندازی شوند.
وی ایجاد خوشههای صنعتی را از راهکارهای مهم برشمرد و اضافه کرد: باید در هر منطقه متناسب بااستعدادی که وجود دارد، صنایع و کارگاههای کوچک راهاندازی کرد و در استان فارس تاکنون ۲۰ استعداد ازجمله مسقطی، فرش دستبافت و ... در قالب خوشههای کسبوکار شناسایی و ساماندهی شدهاند.
معاون وزیر صمت بابیان اینکه خوشه حلواارده بهعنوان یکی از استعدادهای استان فارس، تأمین اعتبار و مطالعه خواهد شد، اعلام کرد: توسعه فناوری، آموزش و دیگر اجزایی که میتواند تشکیل دهد، باید دنبال شود و روی آن کار مطالعاتی کرد تا ارده شهرستان زرقان توسعه یابد.
رسولیان با اشاره به اینکه باید محصولات هر شهرستان سهم بیشتری در سبد غذایی مردم داشته باشند، ادامه داد: در بسیاری از محصولات باید دولت ورود کند و حلواارده نیز نقش بیشتری در سبد غذایی مردم داشته باشد تا این صنعت نیز رونق گیرد.
وی بابیان اینکه استان هم کمک کند تا خوشه حلواارده ایجاد شود، بیان کرد: باید عمده کار خانگی باشد، اما بخشی برای ایجاد توسعه صنعتی در نظر گرفته شود.
معاون وزیر صمت به توسعه شهرکها و نواحی صنعتی بهعنوان یکی از ضرورتهای پاسخگویی به نیاز سرمایهگذاری کشور اشاره و عنوان کرد: بیش از هشت هزار هکتار به گستره شهرکها و نواحی صنعتی کشور اضافهشده است و راه اندازی هفت شهرک صنعتی را در استان فارس درحال پیگیری داریم که یکی از آنها در زرقان است و توجه ویژهای نیز به شیراز میشود.
رسولیان تصریح کرد: نگاه وزارت صنعت، معدن و تجارت، حمایت از بخش خصوصی است و هر جا این آمادگی و زمین وجود داشته باشد، مجوز آن را صادر میکنیم.
وی یادآور شد: همچنین نهضت کارگاه سازی را در کشور آغاز کردهایم و در هشت ماه گذشته حدود هزار و ۷۰۰ کارگاه ایجاد شده و امسال نیز یک هزار کارگاه جدید در شهرکها و نواحی صنعتی استانها ساخته میشود.
رسولیان اظهار امیدواری کرد که نتایج عملی این جشنواره در سالهای آینده در خوشههای صنعتی دیده شود.
منبع: شاتانیوز