تاریخ: ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۳:۱۳
بازدید: ۱۳۹
کد خبر: ۲۷۱۶۳۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
جعفری در رویداد توسعه زیست بوم نوآوری حوزه معدن عنوان کرد:

همکاری و همگرایی با شرکت‌های دانش بنیان برای استفاده بهینه از ذخایر معدنی کشور

همکاری و همگرایی با شرکت‌های دانش بنیان برای استفاده بهینه از ذخایر معدنی کشور
‌می‌متالز - وجیه اله جعفری بر اهمیت همکاری و همگرایی شرکت‌های پیشران حوزه معدن و صنایع معدنی با شرکت‌های دانش بنیان در جهت استفاده بهینه از ذخایر معدنی کشور تاکید کرد.

به گزارش می‌متالز، وجیه الله جعفری، رئیس هیات عامل ایمیدرو امروز در رویداد توسعه زیست بوم نوآوری حوزه معدن بر اهمیت همکاری و همگرایی شرکت‌های پیشران حوزه معدن و صنایع معدنی با شرکت‌های دانش بنیان در جهت استفاده بهینه از ذخایرمعدنی کشور تاکید کرد.

جعفری با اشاره به اکتشافات ۷ سال اخیر در کشور افزود: اکتشافات وسیعی در حوزه معدن صورت گرفته که منجر به افزایش ذخایر معدنی کشور شده است. به گونه‌ای که فقط ۵ تا ۱۰ درصد از این ذخایر حدود ۲۷ میلیارد دلار به ارزش ذخایر کشور افزوده است. این در حالی است که در صورت بهره مندی از تکنولوژی‌های جدید و به روز می‌توان کار اکتشاف را با سرعت و دقت بیشتری دنبال کرد.

وی یادآور شد: استخراج بهینه نیازمند دانش جدید است که بازیگران اصلی این حوزه شرکت‌های دانش بنیان هستند که می‌توان با بهره گیری از پتانسیل آن‌ها دانش به روز در بخش‌های اکتشاف، استخراج و فرآوری به دست آورد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو ضمن اشاره به اهمیت حمایت نهاد‌های آموزشی و پژوهشی، صندوق‌ها و نهاد‌های خدماتی از شرکت‌های دانش بنیان اظهار کرد: ایمیدرو در این حوزه با دانشگاه ارتباط مستمری داشته و ایجاد مراکز پژوهشی نوع سوم همچون یونیدرو، مرکز هوشمندی، طرح زیست بوم نوآوری معدن و صنایع معدنی، برگزاری جشنواره دائمی اینوماین و نیز هوشمندسازی معادن با استفاده از ظرفیت مراکز فوق از جمله فعالیت‌های ایمیدرو در این حوزه است.

جعفری تصریح کرد: ایمیدرو نقش بستر ساز و تسهیل گر در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را دارد و در راستای شعار سال جهت توسعه شرکت‌های دانش بنیان ۵ راهبرد و ۲۳ اقدام را تدوین کرده است که طی سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در کشور‌های معدنی جهان در حال حاضر به دنبال استفاده از تکنولوژی روز برای تولید فولاد بدون کربن و کاهش آلایندگی در بخش معدن و صنایع معدنی هستند، استفاده از پتانسیل و توانمندی نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان در جهت دستیابی به این دانش‌ها و همگام شدن با تکنولوژی روز دنیا در حوزه‌های مختلف حائز اهمیت است.

منبع: ایمیدرو

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده