تاریخ: ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۴۲
بازدید: ۱۸۶
کد خبر: ۲۹۷۴۵۱
سرویس خبر : صنایع کوچک
مدیرکل صمت استان آذربایجان‌شرقی مطرح کرد؛

برنامه‌ریزی برای افزایش ۲.۵ برابری تولید شیشه در آذربایجان‌شرقی/ رکورد تولید در واحد‌های بزرگ صنعتی استان شکسته شد

برنامه‌ریزی برای افزایش ۲.۵ برابری تولید شیشه در آذربایجان‌شرقی/ رکورد تولید در واحد‌های بزرگ صنعتی استان شکسته شد
‌می‌متالز - مدیرکل صمت استان آذربایجان‌شرقی از برنامه‌ریزی برای افزایش ۲.۵ برابری تولید شیشه در این استان خبر داد.

به گزارش می‌متالز، «صابر پرنیان» مدیرکل صمت استان آذربایجان‌شرقی از برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت تولید شیشه در این استان از ۲۵۰ هزار متر مربع به ۶۵۰ هزار مترمربع ظرف سه سال آینده خبرداد و گفت: دستیابی به این رقم، دستاورد‌های خوبی برای استان در پی خواهد داشت، از این‌رو باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود، به این هدف برسیم.

وی افزود: آذربایجان‌شرقی یکی از مهم‌ترین استان‌های کشور در صنعت شیشه به شمار می‌رود که فعالیت ۱۰ واحد تولیدی آن، نیمی از شیشه مورد نیاز کشور را تامین می‌کند.

مدیرکل صمت استان آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: تحقق شعار سال، نیازمند این است که اقتصاد استان را قوی‌تر کنیم، تولید ثروت در استان را بالا ببریم و با جذب سرمایه‌گذاری و افزایش صادرات، تبریز و آذربایجان شرقی را به جایگاه واقعی آن برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ سالی است که سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف در تبریز به دلایل گوناگون ضعیف‌تر شده که برای جبران آن نیازمند همکاری همه جانبه دستگاه‌ها و به ویژه رسانه‌ها هستیم.

پرنیان به توان بالای بخش خصوصی در استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: استفاده از ظرفیت‌های این بخش همواره تبریز و استان را به یکی از مناطق مطرح در اقتصاد و صنعت تبدیل کرده و باید تلاش کنیم تمام ظرفیت این بخش را در راستای توسعه همه جانبه استان پای کار بیاوریم.

وی در ادامه تاکید کرد: در شعاع ۳۰ کیلومتری تبریز، نزدیک به ۴۰ هزار واحد کسب و کار به غیر از اصناف وجود دارد و در تمامی کوی‌های اطراف این شهر کارگاه‌های کوچک با توان فنی بالا مشغول فعالیت هستند که با اندکی حمایت و توجه، در رشد و توسعه منطقه بیشتر ایفای نقش خواهند کرد.

مدیرکل صمت استان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه سال گذشته رکورد تولید در واحد‌های بزرگ صنعتی استان شکسته شد، تصریح کرد: نتیجه افزایش تولید در این واحدها، فعالیت واحد‌های قطعه‌سازی کوچک با تمام توان است و سال گذشته این اتفاق افتاد و قطعه‌سازان با توجه به فعالیت با حداکثر توان، در تامین قطعات مورد نیاز کارخانه‌های تراکتور، ایدم و چرخشگر، کم آوردند.

وی بر همکاری و هماهنگی بین دستگاهی در راستای توسعه همه جانبه استان به ویژه در بخش صنعت تاکید کرد و از رسانه‌های استان درخواست کرد تا ظرفیت‌های موجود را به خوبی تبیین کرده و رشد تولید و مهار تورم را در استان رقم بزنیم.

گفتنی است: ۷.۲۱ درصد سهم ارزش افزوده آذربایجان‌شرقی در اختیار بخش صنعت بوده و ۴۰ درصد از اشتغال استان نیز مربوط به این حوزه است. این استان، به‌عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور بیش از چهار هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد؛ هرچند بخش عمده واحد‌های تولیدی و صنعتی استان کوچک مقیاس و متوسط هستند، اما بیش از ۹۵ درصد سرمایه‌گذاری‌های این خطه در حوزه تولید توسط بخش خصوصی انجام شده که در یک اقتصاد رقابتی و به دور از رانت، مزیت بزرگی محسوب می‌شود.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده