به گزارش میمتالز، کاوه حاجی علی اکبری مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران به همراه مریم ملونی مدیرکل دفتر نوآوری و کسب کار نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از کارخانه سیمان ری بازدید کرد و در جریان اقدامات این سازمان برای حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان و بهره گیری از استعدادهای جوانان در قالب فعالیتهای استارتاپی و فراهم کردن فضای کار اشتراکی قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این بازدید با اشاره به این که در چند دهه گذشته، استفاده از منابع فرهنگی محلی به عنوان پیشران بازآفرینی شهری تبدیل به گرایشی فراگیر در مداخلات شهری در کشورهای مختلف جهان شده است، گفت: استفاده از فرهنگ و منابع فرهنگی در راهبردهای برنامهریزی شهری، ابزار مهمی برای ارتقای فرصتهای توسعه به ویژه در عرصههای ناکارآمد و رو به افت شهری است.
علی اکبری، تصریح کرد: بازآفرینی فرهنگ مبنا، عموماً با استفاده از پتانسیلها و منابع ملموس و ناملموس فرهنگی در عرصههای ناکارآمد، در پی تجدید حیات اجتماعی و اقتصادی این محدودهها شکل میگیرد. از اینرو بکارگیری این رهیافت در بازآفرینی کارخانه سیمان ری میتواند راهگشا باشد.
وی با بیان این که بازآفرینی کارخانه سیمان ری در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار گرفته است، عنوان کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته دو کارکرد برای آینده سیمان ری در نظر گرفته شد. اول، حفظ هویت میراثی و عملکرد تاریخی مجموعه در قالب موزه صنعت سیمان و دوم بهرهبرداری از فضا در جهت رشد و شکوفایی استعدادهای جوانان در قالب فعالیتهای استارتاپی و فراهم کردن فضای کار اشتراکی.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اظهار داشت: تبدیل کارخانه سیمان ری به فضای عمومی خلاق، سرزنده، ایمن، هدایت و جذب سرمایههای انواع استارتاپها به محدوده، ایجاد کانون جدید برای فعالیتهای دانشبنیان در جنوب پایتخت، ارتقای کیفیت زندگی ساکنان پیرامونی محدوده طرح و تسهیل دسترسی تمام شهروندان به فضای فرهنگی، هنری و میراثی کارخانه سیمان ری، چشم انداز مأموریت سازمان نوسازی برای بازآفرینی این کارخانه است.
منبع: خبرگزاری مهر