به گزارش میمتالز، محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه ادامه داد: نقل است زمانی که شهید ستاری قصد داشت تحولاتی را در صنعت هواپیمایی در بحران تحریمها ایجاد کند، عدهای ریسک این نوآوریها را بالا میدانستند و این شهید را از ادامه مسیر باز میداشتند و منع میکردند که ریسک ورود به حوزه هوایی ممکن است به یک فاجعه ختم شود، همه توصیه میکردند که در ساحل آرامش بنشین و دل به واردات بده، اما از آنجایی که ریسک پذیری از شئون اصلی خطشکنی است، شهید ستاری با جسارتی مثالزدنی ایستاد و امروز یکی از صنایع قابل ذکر در خودکفایی، صنعت هوایی در حوزه نظامی است.
همه بر این باور بودند که حمله سایبری به فولاد مبارکه به یک فاجعه بزرگ ختم میشود و کارخانه فولاد مبارکه ماهها متوقف میماند، به هر حال هزاران تن مذاب فولاد در دمای ۱۶۰۰ درجه در جریان بود، ظرفیت یک فاجعه در هر یک از پاتیلها وجود داشت، اما همکاران خط شکن ما در فولاد مبارکه این بار هم وارد میدان شدند، وارد سیستمها شدند، ریسک و مسوولیت پذیرفتند و با علم به خطرهای راه، خط تولید را از توقف خارج کردند و تولید اسلبها ادامه پیدا کرد. در کمتر از ۳۶ ساعت جریان تولید به حالت اولیه برگشت و سایر بخشها نیز فعالیت را از سر گرفتند.
در جبهههای دیگر ما به شرکتهای داخلی اعتماد کردیم و با اعتماد و حمایت از شرکتهای داخلی طی ۲ سال نیروگاهی با بالاترین راندمان ساختیم، لوکوموتیو ساخت داخل تولید شد و امروز دهها شرکت در حوزه دانشبنیان را حمایت و شاهد رشد آنها هستیم و به زودی با رشد آنها شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.
ما در فولاد مبارکه تنها به فکر تولید فولاد نیستیم، ما خودمان را صرفاً تولید کننده فولاد نمیدانیم، ما رسالتی بسیار بزرگتر را برای خود تعریف کردهایم و آن «خلق آینده بهتر برای ایران و ایرانی» است.