تاریخ: ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۵:۰۴
بازدید: ۱۳۴
کد خبر: ۳۴۲۳۲۵
سرویس خبر : آهن و فولاد
تشریح روایت‌های امیدآفرینی از خط‌شکن بودن در کربلای ۴ تا خط‌شکنی فولاد در انتقال آب دریا به اصفهان:

روایت اول «کربلای ۴؛ روایت غواصان خط‎شکن متعهد»

روایت اول «کربلای ۴؛ روایت غواصان خط‎شکن متعهد»
‌می‌متالز - محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با حضور در اختتامیه جام رسانه امید، روایت‌های امیدآفرینی از خط‌شکن بودن در کربلای ۴ تا خط‌شکنی فولاد در انتقال آب دریا به اصفهان را تشریح کرد.

به گزارش می‌متالز، محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه ادامه داد: در کربلای چهار وقتی در آب‌های خروشان و دی ماه سرد خیلی‌ها ناامید بودند، شهدای غواص خط‌شکن وارد آب شدند و با یکدیگر قرار گذاشتند که حتی اگر کسی تیر خورد دردش را به آب بگوید و فریاد نزند که مبادا دشمن متوجه حضور آنها شود، در تاریخ جنگ‌های جهان کمتر چنین گروه‌هایی را سراغ داریم، از این رو اولین شاخص در خط‌شکن بودن متعهد بودن به حیثیت، آبرو و اقتدار کشور است تا مبادا دشمن متوجه درد ما شود.

از همین جا استفاده کنم و بگویم همکاران ما نیز در فولاد مبارکه از زمانی که وارد عرصه صنعت شدند می‌دانستند که کمبود‌ها و تحریم‌ها آزاردهنده است، اما ماندند و دم نزدند، درجا نزدند حرکت کردند، چون تعهد و حرکت در خط‌شکن بودن شرط اول موفقیت است و از این رو امروز بومی‌سازی در فولاد مبارکه یک نهضت است و شعار نیست به این معنا که از درد تحریم دم نزنیم، اما ده‌ها هزار قطعه و تجهیز را امروز بومی‌سازی کردیم.

با تلاش‌های صورت گرفته باعث شد تا در صنعتی مانند فولاد که حتی پیچ و مهره‌اش هم وارداتی بود امروز ۹۰ درصد نیازهایش داخلی‌سازی و بومی‌سازی شده و به خودکفایی نزدیک شده‌ایم.

همکاران ما از محدودیت‌های آب و برق و گاز دم نزدند و با وجود همه محدودیت‌ها اجازه ندادند پرچم تولید فولاد ایران پایین بیاید و در سال گذشته با مدیریت منابع، تعمیرات، ذخیره‌سازی به موقع و تدابیر مدیریتی صورت گرفته، فولاد مبارکه جز معدود صنایعی بود که با بیش از صد درصد ظرفیت تولید کرد و رکورد بی سابقه در تولید را به جای گذاشت.

به یُمن محدودیت‌ها ما جز ۱۰ کشور برتر در فولاد جهان هستیم و این در حالی است که تا قبل از انقلاب در قعر این جدول جهانی قرار داشته‌ایم. امروز کشور‌های صاحب تکنولوژی فولاد پایین‌تر از ایران قرار گرفته‌اند و در این بین کشور‌هایی مانند ایتالیا، فرانسه، دانمارک و … قرار دارند که ما تکنولوژی تولید فولاد را از آنها گرفته‌ایم.

امسال سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است و به شما قول می‌دهم که اگر قوانین و موانع تولید از جمله محدودیت‌های انرژی برطرف شود ما به قله‌های بالاتر تولید در فولاد توسط ایران خواهیم رسید و این امر دور از دسترس نیست.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده