تاریخ: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۵:۳۸
بازدید: ۱۷۹
کد خبر: ۳۴۷۲۲۲
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
با حضور معاون وزیر صمت و رئیس مرکز تتا؛

سامانه هوشمند معاملات و انبارداری فلزات گرانبها رونمایی شد

سامانه هوشمند معاملات و انبارداری فلزات گرانبها رونمایی شد
‌می‌متالز - رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از آغاز به کار سامانه هوشمند معاملات و انبارداری فلزات گرانبها خبر داد و گفت: امیدوارم سندباکس تخصصی بتواند تاثیرات قابل توجهی در اکوسیستم تجارت الکترونیکی داشته باشد.

به گزارش می‌متالز، صبح امروز (دوشنبه، هشتم مرداد) نشست خبری رونمایی از نخستین شرکت پذیرش شده در سندباکس (محیط تنظیم‌گری) تخصصی صنعت، معدن و تجارت با عنوان «سامانه هوشمند معاملات و انبارداری فلزات گرانبها» با «علیرضا شاهمیرزایی» معاون وزیر صمت و «امین کلاهدوزان» رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برگزار شد.

برنامه‌ریزی برای رسیدن به رقم ۹ هزار همتی در تجارت الکترونیکی

«امین کلاهدوزان» رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک در این نشست گفت: در سال ۱۴۰۱ بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ همت در تجارت الکترونیکی رشد داشتیم و در سال ۱۴۰۲ این عدد به حدود سه‌هزار و ۲۰۰ همت رسید. برنامه‌ای که مرکز در قالب برنامه پنج ساله تدوین کرده، هدف‌گذاری برای دستیابی به عدد ۹ هزار همت در تجارت الکترونیکی است.

وی افزود: همه این اعداد و شاخص‌ها نویددهنده یک آینده روشن و رو به رشد برای صنعت تجارت الکترونیکی کشور است. اما این آینده به‌طور قطع با مشکلاتی رو به رو است که یکی از مهم‌ترین آنها سرعت زیاد تغییرات فناوری و مدل کسب‌وکار‌ها است و در برخی موارد دولت‌ها از این گروه‌ها عقب هستند. چالش فعالیت‌هایی که در این حوزه رخ می‌دهد گاهی اوقات منجر به بروز مشکل می‌شود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اضافه کرد: در کشور‌های پیشرفته در حوزه فناوری مفهومی مانند سندباکس ایجاد شده است تا از این چالش‌ها جلوگیری شود. سندباکس محیطی را فراهم می‌کند تا شرکت‌های تکنولوژیک در این محیط فعالیت کنند تا موجب آشنایی بیشتر بخش حاکمیتی و دولتی با کسب‌وکار‌ها شود. این مهم منجر به یک همکاری مشترک میان دولت و بخش خصوصی می‌شود و قوانینی را شکل می‌دهد که با تعامل هر ۲ بخش است.

وی ادامه‌ داد: با مصوبه‌ای که مرکز ملی فضای مجازی تصویب و اجازه توسعه این سندباکس‌ها را صادر کرد، فعالیت آن از مدتی قبل آغاز شد. برای دستیابی به هدف ۹ هزار همتی شدن در تجارت الکترونیکی نیاز به این سندباکس وجود داشت. سندباکس وزارت صمت در همین مسیر شکل گرفت و فعالیت خود را آغاز کرد.

کلاهدوزان با بیان اینکه نخستین کسب‌وکاری که وارد این سندباکس شد مربوط به انبارداری فلزات گرانبها بود، تاکید کرد: حاصل ۲۵ جلسه تخصصی که در این حوزه برگزار شد، در نهایت انتهای سال گذشته کمیته تخصصی سندباکس این کسب‌وکار را تایید و درخواست این شرکت را تصویب کرد.

وی اضافه کرد: اردیبهشت ۱۴۰۳ شورای راهبری را تصویب کرد و طبق مکاتبه‌ای که با دبیرخانه سندباکس‌های کشور انجام شد، مجوز فعالیت این شرکت در حوزه طلا ابلاغ شد.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ابراز امیدواری کرد این مسیر موجب تاثیرات قابل توجهی در اکوسیستم تجارت الکترونیکی شود.

گفتنی است، سامانه هوشمند معاملات و انبارداری فلزات گرانبها، بستری را ایجاد می‌کند تا به واسطه آن مردم معاملات طلا را با حضور یک ناظر دولتی انجام دهند و علاوه بر آن از طلای خریداری شده خود به عنوان وثیقه برای دیگر خرید‌ها نیز استفاده کنند.

این سامانه نخستین سامانه‌ای است که توانسته در حوزه فلزات گرانبها پس از حضور در سندباکس وزارت صمت و برگزاری بیش از ۲۵ جلسه تخصصی مجوز دریافت کند.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت