به گزارش میمتالز، پرهام خواجهپور با توضیح درباره این پایگاهها، گفت: پایگاه امداد و نجات شرکت زغال سنگ البرز شرقی با گستره ۲۲۰ کیلومتر طول در منطقه طزره دامغان قرار دارد که توسط شرکت البرز شرقی بازسازی و نوسازی شده و این پایگاه در حال حاضر آماده افتتاح و بهرهبرداری است.
وی درباره پایگاه امداد و نجات استان گلستان نیز گفت: این پایگاه در محل معدن زمستان یورت با استقرار تعدادی کانکس مجهز به تجهیزات ایمنی مدرن توسط شرکت زغال سنگ شمال شرق، احداث شده و اکنون آماده افتتاح و بهرهبرداری است.
خواجهپور با اشاره به برنامه احداث ۳ پایگاه امداد و نجات دیگر در ایمیدرو گفت: پایگاه امداد و نجات زغال سنگ البرز مرکزی (شرق مازندران) پس از دریافت استعلام از ادارات مربوطه (منابع طبیعی و آبخیزداری و اداره کل صمت استان)، از ۲۸ مرداد امسال، تکمیل و تجهیز آن آغاز شده است.
وی افزود: احداث پایگاه امداد و نجات منطقه آمل (غرب مازندران)، از دیگر برنامهها بوده و قرار است ساختمان پایگاه با هزینه کارگروه تشکیلشده از معادن منطقه، به مساحت ۳۰۰ متر مربع انجام شود. پایگاه امداد و نجات استان کرمان نیز با ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی، با تامین اعتبار از محل منابع عمومی احداث میشود.
مجری طرح تجهیز، بهسازی و ساخت پایگاههای امداد و نجات مناطق زغالدار با اشاره به تجهیزات این پایگاهها گفت: تجهیزات پایگاهها از تجهیزات مدرن اروپایی شامل رسپیراتور، خود نجات و کمپرسور شارژ پرتابل رسپیراتورها و دستگاه تنفس مصنوعی و لوازم حمل مصدوم خریداری و به پایگاهها ارائه شده یا در مرحله تکمیل تامین تجهیزات است.
وی ادامه داد: خرید ۶ دستگاه آمبولانس تویوتا هایس، ۶ دستگاه کامیونت آتش نشانی و ۴ دستگاه خودرو پیشرو آتش نشانی انجام شده و پس از شمارهگذاری، به پایگاههای امداد و نجات یا ادارات کل صمت استانها تحویل میشود.
مجری طرح تجهیز، بهسازی و ساخت پایگاههای امداد و نجات مناطق زغالدار درباره وضعیت پیشرفت پایگاه امداد و نجات طبس تصریح کرد: این پایگاه توسط سازمان ایمیدرو در حوزه مناطق زغال خیز طبس احداث شده و اکنون ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی ادامه داد: پایگاه مذکور دارای پد هلیکوپتر، ساختمانهای امداد و نجات، درمانگاه و اورژانس همراه با آشیانه خودروهای امدادی است که در مراحل پایانی ساخت بوده و پیشبینی میشود تا پایان شهریور ۱۴۰۳ افتتاح شود.
منبع: ایمیدرو